skip to Main Content

Kan jeg prøve programmet inden jeg beslutter mig for om jeg vil købe det?

Du kan prøve en gratis skanning efter nyere drivere med DRIVERfighter. Herefter kan du vælge om du ønsker at købe DRIVERfighter og få alle dine drivere opdateret og benytte programmet regelmæssigt. Du kan få den gratis prøve skanning ved at downloade DRIVERfighter her.

Comment on this FAQ

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top