Jeg har SPAMfighter PRO, men har modtaget en mail om, at min prøvetid er ved at udløbe. Hvorfor?

Du har sandsynligvis ikke aktiveret den tilsendte nøgle. Se på fakturaen og følg den lette guide.Har du allerede aktiveret nøglen, men geninstalleret SPAMfighter med et andet brugernavn (e-mail adresse), gør da følgende:* Hent programmet http://download.spamfighter.com/download/sflogrem.exe
* Luk Outlook/Express
* Kør programmet
* Tryk på "Remove current login and relogin" i bunden af programmet
* Login med din e-mail adresse og dit kodeord
* Åben Outlook/Express og så skulle det være i orden.Hvis du har glemt dit kodeord kan du få hjælp til det her: http://www.spamfighter.com/Lang_DA/support_password.asp