Hvordan virker SPAMfighter Hosted Mail Gateway?

Når nogen sender en e-mail til en email-adresse på dit domæne, vil den først komme forbi SPAMfighter. Vi filtrere dit spam i henhold til de regler, som du har defineret. Derefter omdirigere vi dine e-mails til din eksisterende mail-server. Du downloader dine emails som normalt, dette betyder at du ikke skal lave ændringere i email klient.

Før vi opretter din SPAMfighter Hosted Mail Gateway konto, skal du bekræfte at du er i stand til at lave ændringer i MX Records for de dine domæner, med henblik på at omdirigere e-mail trafik gennem vores filter. Når det er behandlet af os vil det blive sendt til den oprindelige destination.