Hvordan virker SPAMfighter Exchange Module?

SPAMfighter Exchange Server modul kan problemfrit integreres med Microsoft Exchange Server, som gør denne løsning meget hurtigt. Når en e-mail ankommer og Exchange Server sender den videre til adressen, giver SEM den en unik signatur og sender den til SPAMfighter Serveren for evalueringen. Hvis SPAMfighter Serveren vurderer, at en meddelelse er spam, vil SEM flytte den til brugernes spam-mappen. SPAMfighter Exchange Server Modul kan også tilbyder rapportering, så administratorerne kan se statistikker over hvor mange beskeder SEM har filtreret, hvor mange brugere der er aktiveret og meget mere. Hertil kommer, at SEM er nemt at bruge for slutbrugerne, da spam automatisk blive flyttet til spam-mappen. Mens SEM forenkler administrationen og de enkelte brugere behøver ikke tage stilling til spam mere, det giver også individuel kontrol for slutbrugerne, hvis administratorer beslutte de ønsker dette.