Hvordan installerer jeg SPYWAREfighter?

Hvis du vil installere SPYWAREfighter, skal du gøre følgende:
– Tryk på dette link: Download
– Download SPYWAREfighter
– Åben installations filen, som du netop downloadede
– Vælg det sprog, som du ønsker SPYWAREfighter i
– Accepter betingelserne, og næste
– Vælg hvor du vil gemme SPYWAREfighter. Hvis du er ligeglad, kan du bare trykke næste, hvorefter det ville blive lagt sammen med de resterende programmer
– Skriv din e-mailadresse
– Tryk på Installer
– Når programmet har installeret færdig, kan du se en lille sort mand ved siden af uret på din skærm. Her kan du også åbne SPYWAREfighter ved at højreklikke.