Hvordan aktiverer jeg Systemgendannelse på min computer?

På Windows 7:
1. Klik på knappen Start, højreklik på “Computer” og klik på “Egenskaber”.
2. Klik på “Systembeskyttelse”.
3. Klik på “Lokal dick (C)” og derefter “Konfigurer”.
4. Klik “Gendan systemindstillinger og tidligere versioner af filer”.
5. Klik “OK” og derefter “OK” igen.
Herefter er Systemgendannelse aktiveret.

På Windows VISTA:
1. Klik på knappen Start, højreklik på “Computer” og klik på “Egenskaber”.
2. Klik på “Systembeskyttelse”.
3. Sæt flueben ud for disken “Lokal dick (C)”.
4. Klik “OK”.
Herefter er Systemgendannelse aktiveret.

På Windows XP:
1. Klik på Start, højreklik på “Denne Computer” og klik derefter på “Egenskaber”.
2. Klik på fanen “Systemgendannelse” i dialogboksen “Systemegenskaber”.
3. Klik for at fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet “Slå Systemgendannelse” fra. Eller klik for at markere afkrydsningsfeltet “Slå Systemgendannelse fra på alle drev”.
4. Klik på “OK”.
Herefter er Systemgendannelse aktiveret.