Hvordan ændrer jeg min E-mailadresse i SPYWAREfighter?

Gør venligst følgende, hvis du vil ændre din E-Mailadresse i SPYWAREfighter: – Tryk Start > Alle Programmer > Fighters > SPYWAREfighter > SPYWAREfighter
– I den vertikale menu, til venstre, skal du trykke på ‘Konto’
– Udvid dine Brugerkonto detaljer ved at trykke på teksten eller pilen ud for.
– Tryk på ‘Ændring af email adresse’
– Erstat den eksisterende E-mail med den nye Din email adresse er nu ændret.