Hvad koster SPAMfighter?

SPAMfighter findes i 2 forskellige versioner, SPAMfighter Standard og SPAMfighter Pro.
SPAMfighter Standard er gratis og reklamefinansieret. Den kan det samme som Pro versionen, men i bunden af alle de mails du sender, er der en "Min e-mail er beskyttet af SPAMfighter" besked og i din Outlook klient er der en lille tekstreklame. Dertil kan du kun have 100 mennesker i din godkendt/afvist liste.Bemærk at SPAMfighter Standard kun må bruges "ikke kommercielt" det vil sige hjemme i privaten, på skoler, universiteter etc. og ikke i virksomheder, organisationer m.m.Du kan købe SPAMfighter Pro, herfra.