Hvad er forskellen imellem FULL-DISKfighter og SLOW-PCfighter?

FULL-DISKfighter er et Harddisk optimiseringsprogram som renser ud i Junk filer og unødvendige filer på din computer. FULL-DISKfighter kan herefter organisere de tilbageværende filer så din computer hurtigere kan hente dem.
Derudover kan du let få et overblik over Duplikerede og Store filer på din harddisk hvor du så selv kan rydde op blandt dem ved f.eks at bedre organisere dine billeder eller andre filer.
Vær dog opmærksom på aldrig at slette filer hvis du ikke ved hvad de bruges til eller hvilken funktion de har. For hvis de først er slettet, så er der ingen mulighed for at få dem tilbage. Tag derfor altid back-up af dine filer.

SLOW-PCfighter er et program som renser Windows Registreringsdatabase og kan organisere din Start-Up Manager.
Windows Registreringsdatabasen har brug for at blive renset engang imellem da den med tiden bliver fyldt med information fra bl.a. installation og afinstallation af programmer og mange andre typer daglig brug.
Når du kører SLOW-PCfighter vil det rense Windows Registreringsdatabasen, hvilket vil forbedre din computers ydelse og ofte medføre at computerens opstart bliver hurtigere.

Vær opmærksom på at FULL-DISKfighter og SLOW-PCfighter IKKE gør de samme ting for at optimere din computer og det ene program erstatter ikke det andet, men udfra din problemstilling med din computer har du måske behov for et af programmerne eller dem begge.