Har I en sikker måde jeg kan betale på?

Ja, det har vi. Du kan betale med Dankort, Mastercard, Visa, Paypal, ewire m. fl. via vores betalingsserver , der er krypteret med SSL og kører sammen med danske PBS .Det er den samme metode der er brugt af bankerne for at sikre pengeoverførsler.
Foretrækker du at betale med giro- eller bankoverførsel, skal du til slut i købsprocessen under betalingsform vælge "bankoverførsel". Din ordre vil så blive sendt til os og vi vil inden for tre dage behandle din ansøgning og vende tilbage til dig.
Uanset hvordan du betaler, vil du pr. e-mail modtage en faktura med en produktnøgle.
Du kan bestille vores produkter herfra.