Er SPAMfighter virkelig gratis?

SPAMfighter Standard er 100% gratis for ikke kommercielle brugere.
Du får først SPAMfighter Pro gratis i 30 dage. Når de 30 dage er gået, bliver ikke kommercielle brugere automatisk konverteret til den gratis SPAMfighter Standard. Folk der bruger SPAMfighter i et kommercielt miljø (virksomheder, det offentlige, skoler etc.) skal enten købe SPAMfighter Pro eller afinstallere programmet.