Hoe gebruik ik SPAMfighter met Gmail in Outlook Express?

Om SPAMfighter met Gmail te gebruiken heeft een Gmailaccount nodig.

– Log in in uw Google Mailaccount.
– Klik op in instellingen bovenaan in een willekeurige Google Mail pagina.
– Klik op Doorsturen en POP in het oranje vakje voor Mail Instellingen.

– Selecteer POP Inschakelen voor alle e-mailberichten of POP inschakelen voor e-mailberichten die vanaf nu binnenkomen.
– Kies de actie waarvan u wenst dat uw Google Mailberichten voor zorgt dat zij met POP toegang verkrijgen.
U bent nu klaar om uw Outlook Express in te stellen.

Voeg uw Gmailberichten toe aan uw Outlook Express software.

Om een nieuw Gmail e-mailaccount aan te maken en in de Outlook Express software te configureren:
1. Start de Microsoft Outlook Express software.
2. Klik op het menu Extra, vervolgens Accounts.
3. Kies de optie Toevoegen en dan optie e-mail.
4. Typ een Schermnaam (de naam die u wenst voor dit account, bijvboorbeeld Gmail)
5. Typ uw Gmail e-mailadres. Bijvoorbeeld yourmail@Gmail.com
6. Kies POP3 in de dropdown lijst.
7. Inkomende e-mailberichten zou moeten zijn: pop.googlemail.com
8. In de Uitgaande e-mailserver (SMTP): vakje, typ smtp.googlemail.com
9. In het Accountnaam vakje, typ uw Gmail e-mailadres, bijvoorbeeld, yourmail@Gmail.com.
10. In het Wachtwoord vakje, typ uw Gmail wachtwoord. Klik op Volgende en vervolgens Voltooien.

11. Ga naar Opties en accounts, klik op uw nieuwe Gmail account en kies Eigenschappen.
12. Klik op de Servers tab en klik vervolgens in het vakje Mijn server vereist verificatie om deze te selecteren en klik op Toepassen.
13. Klik op de tab Geavanceerd.
14. In het inkomende server (POP3) vakje, typ 995
Selecteer Deze server vereist een versleutelde verbinding (SSL)
15. In het Uitgaabde mail (SMTP) vakje, typ 465 or 25.
Selecteer Deze server vereist een versleutelde verbinding (SSL)
16. Klik op de OK knop en u bent klaar om via uw Gmail e-mailadres e-mailberichten te versturen en ontvangen.