SPAMfighter

Etter at en AOL eller AIM e-post konto er satt opp, må programmet Outlook bli korrekt konfigurert for tilknytning til en AOL eller AIM server.

Opprette, og konfigurere, en ny AOL eller AIM e-post konto i programmet Outlook:
1. Åpne programmet Microsoft Outlook
2. Klikk på “Tools” øverst i skjermbildet, og deretter “E-mail accounts”
3. Velg “Add a new e-mail options” og deretter “Next”
4. Velg og klikk “POP3” og deretter klikk på “Next”
5. I feltet “Your name”, skriv inn det navnet du ønsker skal vises som avsender
6. I feltet for “E-mail Address”, skriv inn din AOL eller AIM e-post adresse. F.eks. yourmail@aol.com eller yourmail@aim.com
7. I feltet for “User Name”, tast inn skjermnavnet for AOL eller AIM, e.g. “yourmail”
8. I feltet for “Passord”, tast inn ditt AOL eller AIM passord
9. Innkomming post (POP3) skal være:pop.aol.comellerpop.aim.com

NB! Klikk på “Leave a copy of each message on the server” og tast inn et sjekkmerke i feltet.
10. I feltet for “Outgoing mail server (SMTP), tast inn:smtp.aol.comellersmtp.aim.com
11. Klikk på “More Settings”
12. Klikk på “Outgoing Server”
13. Klikk på feltet for “My server requires authentication” og tast inn et sjekkmerke
14. Velg og klikk på “Use same settings as my incoming mail server”, og deretter på “Advanced”
15. I feltet for “Outgoing mail” skriv inn 587

NB! I feltet for “Delivery” skriv inn et sjekkmerke for “Leave a copy of the message on the server”,
og deretter klikk på “OK”
16. Klikk på “Next”
17. Klikk på “Finished”

Hvis du bruker klientversjonen av SPAMfighter, og den ikke filterer din e-post, er det trolig fordi du bruker IMAP for å hente din e-posten. IMAP har ikke støtte i SPAMfighter. For å sjekke om du bruker IMAP, vennligst følge veiledningen her

For å kunne bruke SPAMfighter sammen med Gmail, må du ha en konto i Gmail.

* Logg in på din Google Mail konto
* Klikk på “Settings” på toppen av en hvilken som helst Google Mail side
* Klikk på “Forwarding” og “POP” i den orange boksen for “Mail Settings”

* Velg “Enable POP” for alle meldinger, eller for alle meldinger som ankommer heretter
* Velg hvilken påvirkning du ønsker at meldinger fra Google Mail skal ha etter at de er gitt adgang med POP. Du er nå klar til å sette opp Outlook.

Å opprette, og konfigurere, en ny Gmail e-post konti i programmet Outlook:
1. Åpne programmet Microsoft Outlook
2. Klikk “Tools” øverst i skjermbildet, og deretter på e-post kontoer
3. Velg og klikk på “Legge til en ny e-post konto”, deretter på “Neste”
4. Velg og klikk på “POP3”, deretter “Neste”
5. I “Navnefeltet” skriver du det navnet du ønsker skal vises i din utgående e-post
6. I feltet for “e-post adresse” skriver du inn din e-post adressen du har i Gmail, f.eks. yourmaile@Gmail.com.
7. I feltet for “Brukernavn” skriver du inn din Gmail, f.eks.yourmail@Gmail.com
8. I feltet for “Passord”, skriver du inn ditt passord i Gmail
9. I feltet for “Incoming mail server (POP3), skrivpop.googlemail.com
10. I feltet for “Outgoing mail server (SMP), skrivsmtp.googlemail.com
11. Klikk på tasten for “More Settings”
12. Klikk på “Outgoing Server”
13. Klikk på “My outgoing server requires authentication” og sett inn en markering i boksen
14. Velg først på “Use same settings as my incoming mail server”, og velg deretter “Advanced”

15. I feltet for “Incoming Server POP3”, skriv inn 995. Skriv et sjekkmerke for “This server requires an encrypted connection (SSL)
16. I feltet for “Outgoing mail (SMTP), skriv inn 465 eller 25. Skriv et sjekkmerke for “This server requires an encrypted connection (SSL)

17. Klikk på “Next”
18. Klikk på “Finished”

For å bruk en Yahoo meldingskonto med POP3, må du ha en Yahoo Plus konto.

Du må sette opp en Yahoo e-post konto først for å bruke POP3. Gå til din Yahoo webmail (Yahoo.com) og åpne din e-post med din bruker ID og passord. Klikk på “Options” og “Mail Options”. Klikk deretter på POP og “Forwarding”, og deretter “Set up” eller “Edit POP & Forward”. Kontroller Web og POP tilgang. Du er nå klar til å sette opp din konto i Outlook.

Å opprette, og konfigurere, en ny Yahoo e-post konto i programmet Outlook:
1. Åpne programmet Microsoft Outlook
2. Klikk på “Tool” øverst i skjermbildet, og deretter på e-post kontoer
3. Velg og klikk på “Ad a new e-mail account”, og velg deretter “Neste”
4. Velg og klikk “POP3”, og deretter på “Neste”
5. I feltet for “Your Name”, skriver du inn det navnet du ønsker skal vises i din utgående e-post
6. I feltet for “E-mail Adress, skriver u din Yahoo e-post adresse, f.eks. yourmail@yahoo.com
7. I feltet for “User name”, skriver du din Yahoo e/post, f.eks.yourmail@yahoo.com
8. I feltet for “Password”, skriver du ditt Yahoo passord
9. I feltet for “Incoming mail server (POP3), skrive:plus.pop.mai.yahoo.com
10. I feltet for “Outgoing mail server (SMP), skriv:plus.smtp.mail.yahoo.com
11. Klikk på knappen for “More Settings”
12. Klikk på “Outgoing Server”
13. Klikk på “my outgoing server require authentication” og skriv inn et sjekkmerke
14. Velg og klikk så på “Use sama settings as my incoming mail server”, deretter klikk på “Advanced”

15. I feltet for “Incoming server (POP3)”, skriv995. Deretter skriver du et sjekkmerke i“This server requires an encrypted connection(SSL)”
16. I feltet for “Outgoing mail (SMTP)”, skriv 465. Deretter skriver du et sjekkmerke i “This server requires an encrypted connection (SSL)”

Note: I feltet for “Leave a copy of each message on the server” skriver du et sjekkmerke, og avslutter med “OK”

17. Klikk på knappen for “Next”
18. Klikk på knappen for “Finished”

Du kan oppdatere Outlook via denne linken
http://update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/default.aspx?ln=en-us
Velg det raske alternativet.

Dette problemet er ikke forsårsaket av SPAMfighter. Microsoft har et svar til ditt problem i deres kunnskapsdatabase. Vennligst sjekk der:
http://support.microsoft.com/kb/177054/en-us

For å kunne bruke SPAMfighter sammen med Gmail, må du ha en konto i Gmail.

* Logg in på din Google Mail konto
* Klikk på “Settings” på toppen av en hvilken som helst Google Mail side
* Klikk på “Forwarding” og “POP” i den orange boksen for “Mail Settings”

* Velg “Enable POP” for alle meldinger, eller for alle meldinger som ankommer heretter
* Velg hvilken påvirkning du ønsker at meldinger fra Google Mail skal ha etter at de er gitt adgang med POP. Du er nå klar til å sette opp Outlook Express.

Å opprette, og konfigurere, en ny Gmail e-post konti i programmet Outlook Express:
1. Åpne programmet Microsoft Outlook Express
2. Klikk “Tools” øverst i skjermbildet, og deretter på e-post kontoer
3. Velg og klikk på “Legge til en ny e-post konto”, deretter på “Neste”
4. Oppgi et navn for denne kontoen (f.eks. Gmail)
5. I feltet for “e-post adresse” skriver du inn den e-post adressen du har i Gmail, f.eks. yourmail@Gmail.com
6. Velg POP3 fra rullegardingmenyen
7. I feltet for “Incoming mail (POP3)”, skrivpop.googlemail.com
8. I feltet for “Outgoing mail server (SMP), skrivsmtp.googlemail.com
9. I feltet for “Brukernavn” skriver du inn din Gmail adresse, f.eks. yourmail@Gmail.com
10. I feltet for “Passord”, skriver du inn ditt passord i Gmail.
Klikk på “Next” og derettr “Finished”

11. Gå til “Tools” igjen og klikk på kontoer. Klikk på din nye Gmail konto og velg “Properties”.
12. Klikk på “Servere” og deretter på “My outgoing server requires authentication” og sett inn en markering i boksen. Avslutt med å klikke på “Apply”.
13. Klikk så på “Advanced”
14. I feltet for “Incoming Server POP3”, skriv inn 995. Skriv et sjekkmerke for “This server requires an encrypted connection (SSL)
15. I feltet for “Outgoing mail (SMTP), skriv inn 465 eller 25. Skriv et sjekkmerke for “This server requires an encrypted connection (SSL)
16. Klikk på “OK”, og du er ferdig og klar til å sende og motta meldinger din e-post adresse i Gmail.

For å bruke en Yahoo e-post konto med POP3, må du ha en Yahoo Plus konto.

Du må først sette opp din Yahoo e-post til å bruke POP3. Gå til Yahoo webpost (Yahoo.com) og åpne din e-post med ditt brukernavn og passord. Klikk på “Options” og deretter på “Mail Options”. Klikk på “POP” eller “Forward” i menyen, og deretter “Set up” eller “POP & Forward”. Marker “Web & POP access”. Du er nå klar til å sette opp Outlook Express.

Opprette, og konfigurere, en ny Yahoo e-post konto i programmet Outlook Express:
1. Åpne programmet Microsoft Outlook Express
2. Klikk på “Tools” øverst i skjermbildet, og deretter “Accounts”
3. Velg “Add options” og deretter “mail options”
4. Navngi denne kontoen, f.eks. Yahoo
5. Skriv inn din Yahoo e-post adresse. F.eks. yourmail@yahoo.com
6. Velg POP3 i rullegardinmenyen
7. Innkomming post (POP3) skal være:plus.pop.mail.yahoo.com
8. Utgående post )SMTP) skal være:plus.smtp.yahoo.com
9. I feltet for “Account Name”, skrive inn din Yahoo e-post adresse, f.eks. yourmail@yahoo.com
10. I feltet for “Password”, skriv inn ditt Yahoo passord. Klikk så på “Next” og deretter “Finished”

11. Gå til “Tools” øverst i skjermbildet og velg “Accounts”. Klikk på din nye Yahoo konto og velg “Properties”.
12. Klikk på “Server”, og skriv inn et sjekkmerke for “My server requires authentication” og avslutt med å klikke på “Apply”.
13. Klikk så på “Advansed”
14. I feltet for “Incoming server (POP3), skriv inn995
Skriv også et sjekkmerke for “This server requires an encrypted connection (SSL)”
15. I feltet for “Outgoing mail” skriv inn465
Skriv også et sjekkmerke for “This server requires an excrypted connection (SSL)”

NB! I feltet for “Delivery” skriv inn et sjekkmerke for “Leave a copy of the message on the server”,
og deretter klikk på “Apply”
16. Klikk på “OK”, og du er nå klar til å sende og motta e-post via din Yahoo e-post adresse.

Hotmail bruker HTTP og ikke POP3. SPAMfighter fungerer kun sammen med POP3 kontier.

Du kan bruke SPAMfighter sammed med Hotmail.com i tillegg med annen programvare slik som IzyMail, som er enkel og installere og konfigurere.

Gå til Izymail og skriv inn ditt navn og e-post adresse. Last ned programmet og åpne din Outlook eller Outlook Express, og det skulle være mulig å sende og motta e-post ved å bruke din Hotmail konto.

NB! Du må ha en “premium account” med Hotmail for at dette skal fungere.

Det høres ut som Outlook har avaktivert SPAMfighter.
Hvis du har Outlook 2000, vennligst gjør følgende for å løse problemet:
* Avslutt Outlook
* Trykk Start -> Programmer -> Spamfighter -> Instillinger
* Avslutt “Konfigurasjonsverktøy”

Når du åpner Outlook igjen vil verktøylinjen være tilbake.

Hvis du har Outlook 2000, XP eller 2003, vennligst gjør følgende for å løse problemet:
* Trykk “Hjelp” i Outlook”s rullegardin meny som du finner øverst i Outlook og velg
“Om Mikrosoft Outlook”.
* Et vindu kommer opp og du vil se et valg for “Deaktiverte elementer”
* Velg dette alternativet, og vil få en liste over programmer som Outlook har deaktivert.

Hvis SPAMfighter er på lista:
* Velg Spamfighter og deretter trykker du “Aktivere”
Lukk alle vinduene og start Outlook omigjen. SPAMfighter skulle nå fungere igjen.
Hvis ikke, vennligst kontakt vår avdeling for brukerstøtte.

Hvis dette ikke fungerer, kan problemet komme fra en av Window”s service pakker.
Vennligst forsøk følgende:
Gå til “Verktøy” når du er inne i Outlook. Velg “Valg” -> “Andre” -> “Avanserte Alternativer”
-> “COM Tillegg”

Er Spamfighter”s tillegg tilgjengelige?

Hvis SPAMfighter ikke er tilgjengelig på listen, vennligst legg til denne filen og start Oulook
på nytt etterpå:
C:ProgramfilerSAMfighterKlientOutlookSFOL0000.dll

Hvis du finner SPAMfighter på lista, fjern markeringen og trykk på “OK”.
Gå tilbake til “COM Tillegg” og registert markeringen igjen og trykk på “OK”.
Start Outlook omigjen og SPAMfighter skulle fungere igjen.

Hvis SPAMfighter fortsatt ikke fungerer, avslutt Outlook og trykk på Start knappen
i Windows. Velg “Kjør” og skriv inn følgende setning:
regsvr32 “C:ProgramfilerSPAMfighterKlienterOutlookSFOL0000-dll”
Trykk så på OK.

Start Outlook igjen, og hvis verktøylinjen fortsatt ikke er der, vennligst forsøk den
første delen igjen, ved å legge til dll-filen til COM tilleggene.

Hvis mappen i SPAMfighter har blitt slettet, kan du få den tilbake ved å starte Outlook på nytt.

Hvis det ikke hjelper, har mappen trolig blitt flyttet inn i en annen mappe.

Se i hver eneste mappe du har for å se om den, ved et uhell, har blitt flyttet inni en disse mappene. Hvis du finner den, klikk på mappen og dra den til din “Personlige folder”.

Hvis du ikke kan finne den, opprett en ny mappe og gi den navnet “SPAMfighter-1” (IKKE gi den navnet “SPAMfighter”).
Gå til: Mere -> Valg -> Klient instillinger -> Outlook 2000/2002/2003 -> Valg. Velg mappen du har opprettet og trykk på “OK” -> “OK”

Start Outlook igjen og all søppelpost skal heretter gå inn i mappen SPAMfighter+1.

Dessverre er vi på nåværende tidspunkt ikke i stand til å forhindre at iconet for “Ny post” kommer frem selv om du bare har mottatt søppelpost. Vi jobber med å finne en løsning, men dessverre er det ikke så enkelt å få det til.

For å avaktivere filteret for søppelpost, venligst gjør følgende:

Gå til Handling –> Søppelpost –> Søppelpost valg.
Velg “Ingen automatisk filtering” og klikk på “OK”

Årsaken er at Outlook ser igjennom alle mapper for ulest post, som også inkluderer mappen i SPAMfighter. Du må derfor fortelle Outlook at den ikke skal søke igjennom mappen i SPAMfighter. For å gjøre dette, vennligst gjør følgende:
Høyreklikk på “Ulest post” under “Søk mappene”. Velg så “Personlig tilpassing av søkemappen” og klikk på “Bla igjennom”. Fjern markeringen fra den første mappen (normalt er det din personlige mappe) og sett inn en markering på alle mappene nedenfor hovedmappen unntatt for SPAMfighter. Outlook skal heretter ikke søke i mappen for SPAMfighter for uleste meldinger.

Det er pga. Service pakke nr 3 for Office 2002/Office XP.
Gjør følgende:
* Avslutt Outlook
* Klikk på Start –> “Alle programmer” –> “SPAMfighter” –> “Reparer SPAMfighter”
* Start Outlook igjen og alt skulle fungere normalt igjen.

Dette er forårsaket av oppdateringer i Windows. Du kan lese mere om det på deres webside:
http://support.microsoft.com/kb/935448/en-us

Selv om du har SPAMfighter installert, vil du fortsatt motta noe søppelpost. SPAMfighter filtrerer automatisk rundt 90% av all søppelpost.

Du kan hjelpe SPAMfighter til å bli enda bedre ved at du rapporterer søppelpost som kom igjennom filteret til serveren for SPAMfighter. For å gjøre det, markerer du ganske enkelt den aktuelle e-posten og klikker på blokkering oppe i SPAMfighter”s verktøylinje.

Søppelposten vil bli flyttet til mappen i SPAMfighter og automatisk rapportert til serveren.

SPAMfighter endrer ikke dine vedlegg. Dette høres mere ut som et problem i OUtlook 2000. Du kan lese mere om dette problemet her:
*
http://support.microsoft.com/kb/q138053/
*
http://office.microsoft.com/en-us/asistance/HP011164871033.aspx

SPAMfighter sletter ikke e-post. E-posten har blitt flyttet til mappen “SPAMfighter” på bunnen av din innboks. Mange bruker vår standard installasjon, som kun viser Outlook”s indeks på venstre side i Outlook.
For å se mappen i SPAMfighter må du åpne mappeoversikten. Begge vinduene kan ble aktivert og avaktivert fra rullegardingvinduet “View” som finnet på øverste verktøylinje i Outlook.
Fra mappeoversikten har du muligheten til å opprette en snarvei som tar deg direkte inn til Outlook.

Dette problemet er ikke forårsaket av SPAMfighter. Det er en sikkerhetsinstilling i Outlook Express, som du kan lese mere om her:
http://support.microsoft.com/kb/329570/en-us

SPAMfighter flytter ikke e-post til mappen for slettede elementer så det høres ut om om du har registrert din e-post adresse i Outlook Express”s “Liste over blokkerte avsendere”. Vennligst sjekk her:

I Outlook Express går du til “Verktøy” –> “Meldingsregler” –> “Liste over blokkerte avsendere”.

Din mappe i SPAMfighter er plassert til venstre under “Personlige mapper”.

I Outlook 2000/2002/XP: Gå til ditt panel og velg “Se på” og aktiver “Liste over mapper”.
I Outlook 2003: Gå til ditt panel og velg “Gå” –> “Liste over mapper” (Ctrl+6)
I Outlook Express: Gå til ditt panel og velg “Se på” og deretter “Plan (Layout)” og klikk på “Liste over mapper”.

Dette skyldes en feil i registreringsdatabasen av din Windows installasjon.

For å løse dette problemet, er alt du har å gjøre å følge Microsoft”s veiledning her.

Av sikkerhetsmessige grunner kan du ikke åpne en sperret fil.

I Windows (2000 -> Windows 7):
– Avslutt Outlook eller Outlook Express
– Gå til: Start -> Instillinger -> Kontroll panel -> Legge til/Fjerne programmer
– Finn SPAMfighter og klikk på Endre/Fjerne og følg veiledningen.

I Windows 8:
– Avslutt Outlook eller Outlook Express
– Gå til: Charm menu -> Instillinger -> Kontroll panel -> Legge til/Fjerne programmer
– Finn SPAMfighter og klikk på Endre/Fjerne og følg veiledningen.

I Windows 98:
– Avslutt Outlook eller Outlook Express
– Last ned og kjør følgende program
– Start din computer igjen
– IKKE åpne Outlook eller Outlook Express enda!
– Gå til C:Program filer og slett mappen for SPAMfighter

Vennligst bruk følgende fremgangsmåte for å installere SPAMfighter:
– Klikk her for å laste ned SPAMfighter
– Klikk på “Start nedlasting”
– Lagre spamfighter.exe, f.eks. på ditt skrivebord (desktop)
– Når du har lastet ned programmet dobbelklikker du på iconet for SPAMfighter, som
er lagret på skrivebordet og deretter følger du installasjonsveiledningen.

Hvis du kan se SPAMfighter”s verktøylinje i Outlook eller Outlook Express, og hvis søppelposten du har mottatt etter installasjonen er flyttet til mappen i SPAMfighter, fungerer programmet riktig.

Nei, SPAMfighter vil kun beskytte din innboks mot e-post som har til hensikt
å stjele din identitet og annen søppelpost.
Vi anbefaler VIRUSfightersom en godt anti-virus program.
Og, SPYWAREfightersom et godt anti-spionprogram.
Du trenger alle 3 programmene for å være beskyttet mot trusler på Internet.

For å aktivere SPAMfighter PRO, vennligst gjør følgende:
* Gå til SPAMfighter”s verktøylinje i Outlook Express
* Velg “Mere” og deretter “Valg”
* På venstre side i det nye vinduet velger du “Konto”
* Velg så “Tast inn produktnøkkel” og tast inn produktnøkkelen. Du finner produktnøkkelen på fakturaen vi har sent deg.
* Klikk på “Aktivere” for å lagre produktnøkkelen.
Hvis du får en rød linje nedenfor deler eller helle produktnøkkelen, og knappen for “Aktivere” ikke fungerer, betyr dette at der er en skrivefeil i produktnøkkelen. Vennligst korriger skrivefeilen og forsøk igjen.

Start ditt e-post program igjen og du vil også ha SPAMfighter PRO tilgjengelig.

For å bli slettet fra SPAMfighter”s e-post adresseliste, vennligst klikk her.

Vennligst vær oppmerksom på at hvis du fortsetter å bruke, eller omregistrerer SPAMfighter, vil du automatisk ble registrert i vår e-post adresseliste igjen.

Prøveperioden på 10 dager for SPAMfighter PRO er utløpt, og du har blir nedgradert til SPAMfighter Standard som er den frie utgaven av programmet.
Hvis du bruker SPAMfighter i et firma, eller annet kommersielt miljø, og/eller ønsker flere enn 5 adresser i listene, må du kjøpe SPAMfighter PRO.

Din 10 dagers prøveperiode med SPAMfighter PRO er uløpt, og du har blitt nedgradert til SPAMfighter Standard som er det frie utgaven programmet.
Hvis du bruker SPAMfighter i et firma, eller annet kommersielt miljø, og/eller du ønsker å unngå disse fotnotene, må du kjøpe SPAMfighter PRO.

Din 10 dagers prøveperiode av SPAMfighter PRO har utløpt, og du er nå nedgradert til SPAMfighter Standard som er den frie delen av programmet.
Hvis du bruker SPAMfighter i et firma, eller annet kommersielt miljø, og/eller ønsker å bli kvitt dette tekstfeltet, må du kjøpe SPAMfighter PRO.

Last ned og installert siste utgave av SPAMfighter her.

Når du blir spurt, er det MEGET VIKTIG at du bruker samme e-post og passord som du brukte første gang du registrerte deg. Ellers vil systemet ikke være i stand til å registrere deg som en eksisterende bruker.

Hvis du ikke husker ditt passord, kan du få informasjonen her.

SPAMfighter må være tilknyttet Internet når du åpner Outlook Express.
Vennligst aktiver tilknytningen til Internet før du åpner Outlook Espress,
og se om dette løser problemet.

Hvis du benytter reglene i Outlook Express til å sortere din e-post i forskjellige mapper, kan ikke SPAMfighter aktivt søke for søppelpost i alle mappene. Årsaken er at Outlook Express fortar sorteringen FØR SPAMfighter søker for søppelpost og kan derfor kun søke i innboksen. Hvis du ønsker å renske de andre mappene for søppelpost, vennligst klikk på “Mere” og deretter “Rense mappe” i SPAMfighter”s verktøylinje.

Hvis SPAMfighter ikke er startet innen Outlook Express henter opp din e-post, vil ikke SPAMfighter filtrere e-posten for søppelpost.

Vennligst gjør følgende for å se om det løser problemet:
Trykk på “Verktøy” inn i Outlook Express. Deretter “Valg” og så “Generelt”.
Fjern markeringen for “Send og motta meldinger ved start opp”.

Når du har fjernet markeringen for “Send og motta meldinger ved start opp”, må du manuelt klikke på Send/Motta knappen i Outlook Express for å laste ned e-posten.

Det er til stor hjelp hvis du slår av eller på vinduet for forhåndsvisning i Outlook Express, slik at spammerne ikke kan se at du leser e-posten de har sent deg. For å gjøre dette, kan du ganske enkelt legge til en knapp på verktøylinja.

Her er fremgangsmåten:

1. Høyreklikk på verktøylinja i Outlook Express og velg “Tilpasning” fra menyen.
2. Bla nedover i “Tilgjengelige knapper for verktøylinjen” inntil du finner knappen “Forhåndsvisning”. Velg denne knappen og trykk deretter på knappen for “Legge til” slik at denne funksjonen blir lagt til på verktøylinja.
3. Lukk vinduet og klikk på knappen for “Forhåndsvisning” oppe på verktøylinja for å slå forhåndsvisning av eller på.

SPAMfighter - Installation

Av sikkerhetsmessige grunner kan du ikke åpne en sperret fil.

Dette skyldes en feil i registreringsdatabasen av din Windows installasjon.

For å løse dette problemet, er alt du har å gjøre å følge Microsoft”s veiledning her.

I Windows (2000 -> Windows 7):
– Avslutt Outlook eller Outlook Express
– Gå til: Start -> Instillinger -> Kontroll panel -> Legge til/Fjerne programmer
– Finn SPAMfighter og klikk på Endre/Fjerne og følg veiledningen.

I Windows 8:
– Avslutt Outlook eller Outlook Express
– Gå til: Charm menu -> Instillinger -> Kontroll panel -> Legge til/Fjerne programmer
– Finn SPAMfighter og klikk på Endre/Fjerne og følg veiledningen.

I Windows 98:
– Avslutt Outlook eller Outlook Express
– Last ned og kjør følgende program
– Start din computer igjen
– IKKE åpne Outlook eller Outlook Express enda!
– Gå til C:Program filer og slett mappen for SPAMfighter

Vennligst bruk følgende fremgangsmåte for å installere SPAMfighter:
– Klikk her for å laste ned SPAMfighter
– Klikk på “Start nedlasting”
– Lagre spamfighter.exe, f.eks. på ditt skrivebord (desktop)
– Når du har lastet ned programmet dobbelklikker du på iconet for SPAMfighter, som
er lagret på skrivebordet og deretter følger du installasjonsveiledningen.

Hvis du kan se SPAMfighter”s verktøylinje i Outlook eller Outlook Express, og hvis søppelposten du har mottatt etter installasjonen er flyttet til mappen i SPAMfighter, fungerer programmet riktig.

Nei, SPAMfighter vil kun beskytte din innboks mot e-post som har til hensikt
å stjele din identitet og annen søppelpost.
Vi anbefaler VIRUSfightersom en godt anti-virus program.
Og, SPYWAREfightersom et godt anti-spionprogram.
Du trenger alle 3 programmene for å være beskyttet mot trusler på Internet.

SPAMfighter - Login, Password, etc.

For å aktivere SPAMfighter PRO, vennligst gjør følgende:
* Gå til SPAMfighter”s verktøylinje i Outlook Express
* Velg “Mere” og deretter “Valg”
* På venstre side i det nye vinduet velger du “Konto”
* Velg så “Tast inn produktnøkkel” og tast inn produktnøkkelen. Du finner produktnøkkelen på fakturaen vi har sent deg.
* Klikk på “Aktivere” for å lagre produktnøkkelen.
Hvis du får en rød linje nedenfor deler eller helle produktnøkkelen, og knappen for “Aktivere” ikke fungerer, betyr dette at der er en skrivefeil i produktnøkkelen. Vennligst korriger skrivefeilen og forsøk igjen.

Start ditt e-post program igjen og du vil også ha SPAMfighter PRO tilgjengelig.

For å bli slettet fra SPAMfighter”s e-post adresseliste, vennligst klikk her.

Vennligst vær oppmerksom på at hvis du fortsetter å bruke, eller omregistrerer SPAMfighter, vil du automatisk ble registrert i vår e-post adresseliste igjen.

Prøveperioden på 10 dager for SPAMfighter PRO er utløpt, og du har blir nedgradert til SPAMfighter Standard som er den frie utgaven av programmet.
Hvis du bruker SPAMfighter i et firma, eller annet kommersielt miljø, og/eller ønsker flere enn 5 adresser i listene, må du kjøpe SPAMfighter PRO.

Din 10 dagers prøveperiode med SPAMfighter PRO er uløpt, og du har blitt nedgradert til SPAMfighter Standard som er det frie utgaven programmet.
Hvis du bruker SPAMfighter i et firma, eller annet kommersielt miljø, og/eller du ønsker å unngå disse fotnotene, må du kjøpe SPAMfighter PRO.

Din 10 dagers prøveperiode av SPAMfighter PRO har utløpt, og du er nå nedgradert til SPAMfighter Standard som er den frie delen av programmet.
Hvis du bruker SPAMfighter i et firma, eller annet kommersielt miljø, og/eller ønsker å bli kvitt dette tekstfeltet, må du kjøpe SPAMfighter PRO.

Last ned og installert siste utgave av SPAMfighter her.

Når du blir spurt, er det MEGET VIKTIG at du bruker samme e-post og passord som du brukte første gang du registrerte deg. Ellers vil systemet ikke være i stand til å registrere deg som en eksisterende bruker.

Hvis du ikke husker ditt passord, kan du få informasjonen her.

SPAMfighter - Outlook

Hvis du bruker klientversjonen av SPAMfighter, og den ikke filterer din e-post, er det trolig fordi du bruker IMAP for å hente din e-posten. IMAP har ikke støtte i SPAMfighter. For å sjekke om du bruker IMAP, vennligst følge veiledningen her

For å kunne bruke SPAMfighter sammen med Gmail, må du ha en konto i Gmail.

* Logg in på din Google Mail konto
* Klikk på “Settings” på toppen av en hvilken som helst Google Mail side
* Klikk på “Forwarding” og “POP” i den orange boksen for “Mail Settings”

* Velg “Enable POP” for alle meldinger, eller for alle meldinger som ankommer heretter
* Velg hvilken påvirkning du ønsker at meldinger fra Google Mail skal ha etter at de er gitt adgang med POP. Du er nå klar til å sette opp Outlook.

Å opprette, og konfigurere, en ny Gmail e-post konti i programmet Outlook:
1. Åpne programmet Microsoft Outlook
2. Klikk “Tools” øverst i skjermbildet, og deretter på e-post kontoer
3. Velg og klikk på “Legge til en ny e-post konto”, deretter på “Neste”
4. Velg og klikk på “POP3”, deretter “Neste”
5. I “Navnefeltet” skriver du det navnet du ønsker skal vises i din utgående e-post
6. I feltet for “e-post adresse” skriver du inn din e-post adressen du har i Gmail, f.eks. yourmaile@Gmail.com.
7. I feltet for “Brukernavn” skriver du inn din Gmail, f.eks.yourmail@Gmail.com
8. I feltet for “Passord”, skriver du inn ditt passord i Gmail
9. I feltet for “Incoming mail server (POP3), skrivpop.googlemail.com
10. I feltet for “Outgoing mail server (SMP), skrivsmtp.googlemail.com
11. Klikk på tasten for “More Settings”
12. Klikk på “Outgoing Server”
13. Klikk på “My outgoing server requires authentication” og sett inn en markering i boksen
14. Velg først på “Use same settings as my incoming mail server”, og velg deretter “Advanced”

15. I feltet for “Incoming Server POP3”, skriv inn 995. Skriv et sjekkmerke for “This server requires an encrypted connection (SSL)
16. I feltet for “Outgoing mail (SMTP), skriv inn 465 eller 25. Skriv et sjekkmerke for “This server requires an encrypted connection (SSL)

17. Klikk på “Next”
18. Klikk på “Finished”

For å bruk en Yahoo meldingskonto med POP3, må du ha en Yahoo Plus konto.

Du må sette opp en Yahoo e-post konto først for å bruke POP3. Gå til din Yahoo webmail (Yahoo.com) og åpne din e-post med din bruker ID og passord. Klikk på “Options” og “Mail Options”. Klikk deretter på POP og “Forwarding”, og deretter “Set up” eller “Edit POP & Forward”. Kontroller Web og POP tilgang. Du er nå klar til å sette opp din konto i Outlook.

Å opprette, og konfigurere, en ny Yahoo e-post konto i programmet Outlook:
1. Åpne programmet Microsoft Outlook
2. Klikk på “Tool” øverst i skjermbildet, og deretter på e-post kontoer
3. Velg og klikk på “Ad a new e-mail account”, og velg deretter “Neste”
4. Velg og klikk “POP3”, og deretter på “Neste”
5. I feltet for “Your Name”, skriver du inn det navnet du ønsker skal vises i din utgående e-post
6. I feltet for “E-mail Adress, skriver u din Yahoo e-post adresse, f.eks. yourmail@yahoo.com
7. I feltet for “User name”, skriver du din Yahoo e/post, f.eks.yourmail@yahoo.com
8. I feltet for “Password”, skriver du ditt Yahoo passord
9. I feltet for “Incoming mail server (POP3), skrive:plus.pop.mai.yahoo.com
10. I feltet for “Outgoing mail server (SMP), skriv:plus.smtp.mail.yahoo.com
11. Klikk på knappen for “More Settings”
12. Klikk på “Outgoing Server”
13. Klikk på “my outgoing server require authentication” og skriv inn et sjekkmerke
14. Velg og klikk så på “Use sama settings as my incoming mail server”, deretter klikk på “Advanced”

15. I feltet for “Incoming server (POP3)”, skriv995. Deretter skriver du et sjekkmerke i“This server requires an encrypted connection(SSL)”
16. I feltet for “Outgoing mail (SMTP)”, skriv 465. Deretter skriver du et sjekkmerke i “This server requires an encrypted connection (SSL)”

Note: I feltet for “Leave a copy of each message on the server” skriver du et sjekkmerke, og avslutter med “OK”

17. Klikk på knappen for “Next”
18. Klikk på knappen for “Finished”

Etter at en AOL eller AIM e-post konto er satt opp, må programmet Outlook bli korrekt konfigurert for tilknytning til en AOL eller AIM server.

Opprette, og konfigurere, en ny AOL eller AIM e-post konto i programmet Outlook:
1. Åpne programmet Microsoft Outlook
2. Klikk på “Tools” øverst i skjermbildet, og deretter “E-mail accounts”
3. Velg “Add a new e-mail options” og deretter “Next”
4. Velg og klikk “POP3” og deretter klikk på “Next”
5. I feltet “Your name”, skriv inn det navnet du ønsker skal vises som avsender
6. I feltet for “E-mail Address”, skriv inn din AOL eller AIM e-post adresse. F.eks. yourmail@aol.com eller yourmail@aim.com
7. I feltet for “User Name”, tast inn skjermnavnet for AOL eller AIM, e.g. “yourmail”
8. I feltet for “Passord”, tast inn ditt AOL eller AIM passord
9. Innkomming post (POP3) skal være:pop.aol.comellerpop.aim.com

NB! Klikk på “Leave a copy of each message on the server” og tast inn et sjekkmerke i feltet.
10. I feltet for “Outgoing mail server (SMTP), tast inn:smtp.aol.comellersmtp.aim.com
11. Klikk på “More Settings”
12. Klikk på “Outgoing Server”
13. Klikk på feltet for “My server requires authentication” og tast inn et sjekkmerke
14. Velg og klikk på “Use same settings as my incoming mail server”, og deretter på “Advanced”
15. I feltet for “Outgoing mail” skriv inn 587

NB! I feltet for “Delivery” skriv inn et sjekkmerke for “Leave a copy of the message on the server”,
og deretter klikk på “OK”
16. Klikk på “Next”
17. Klikk på “Finished”

Din mappe i SPAMfighter er plassert til venstre under “Personlige mapper”.

I Outlook 2000/2002/XP: Gå til ditt panel og velg “Se på” og aktiver “Liste over mapper”.
I Outlook 2003: Gå til ditt panel og velg “Gå” –> “Liste over mapper” (Ctrl+6)
I Outlook Express: Gå til ditt panel og velg “Se på” og deretter “Plan (Layout)” og klikk på “Liste over mapper”.

Det høres ut som Outlook har avaktivert SPAMfighter.
Hvis du har Outlook 2000, vennligst gjør følgende for å løse problemet:
* Avslutt Outlook
* Trykk Start -> Programmer -> Spamfighter -> Instillinger
* Avslutt “Konfigurasjonsverktøy”

Når du åpner Outlook igjen vil verktøylinjen være tilbake.

Hvis du har Outlook 2000, XP eller 2003, vennligst gjør følgende for å løse problemet:
* Trykk “Hjelp” i Outlook”s rullegardin meny som du finner øverst i Outlook og velg
“Om Mikrosoft Outlook”.
* Et vindu kommer opp og du vil se et valg for “Deaktiverte elementer”
* Velg dette alternativet, og vil få en liste over programmer som Outlook har deaktivert.

Hvis SPAMfighter er på lista:
* Velg Spamfighter og deretter trykker du “Aktivere”
Lukk alle vinduene og start Outlook omigjen. SPAMfighter skulle nå fungere igjen.
Hvis ikke, vennligst kontakt vår avdeling for brukerstøtte.

Hvis dette ikke fungerer, kan problemet komme fra en av Window”s service pakker.
Vennligst forsøk følgende:
Gå til “Verktøy” når du er inne i Outlook. Velg “Valg” -> “Andre” -> “Avanserte Alternativer”
-> “COM Tillegg”

Er Spamfighter”s tillegg tilgjengelige?

Hvis SPAMfighter ikke er tilgjengelig på listen, vennligst legg til denne filen og start Oulook
på nytt etterpå:
C:ProgramfilerSAMfighterKlientOutlookSFOL0000.dll

Hvis du finner SPAMfighter på lista, fjern markeringen og trykk på “OK”.
Gå tilbake til “COM Tillegg” og registert markeringen igjen og trykk på “OK”.
Start Outlook omigjen og SPAMfighter skulle fungere igjen.

Hvis SPAMfighter fortsatt ikke fungerer, avslutt Outlook og trykk på Start knappen
i Windows. Velg “Kjør” og skriv inn følgende setning:
regsvr32 “C:ProgramfilerSPAMfighterKlienterOutlookSFOL0000-dll”
Trykk så på OK.

Start Outlook igjen, og hvis verktøylinjen fortsatt ikke er der, vennligst forsøk den
første delen igjen, ved å legge til dll-filen til COM tilleggene.

Hvis mappen i SPAMfighter har blitt slettet, kan du få den tilbake ved å starte Outlook på nytt.

Hvis det ikke hjelper, har mappen trolig blitt flyttet inn i en annen mappe.

Se i hver eneste mappe du har for å se om den, ved et uhell, har blitt flyttet inni en disse mappene. Hvis du finner den, klikk på mappen og dra den til din “Personlige folder”.

Hvis du ikke kan finne den, opprett en ny mappe og gi den navnet “SPAMfighter-1” (IKKE gi den navnet “SPAMfighter”).
Gå til: Mere -> Valg -> Klient instillinger -> Outlook 2000/2002/2003 -> Valg. Velg mappen du har opprettet og trykk på “OK” -> “OK”

Start Outlook igjen og all søppelpost skal heretter gå inn i mappen SPAMfighter+1.

Dessverre er vi på nåværende tidspunkt ikke i stand til å forhindre at iconet for “Ny post” kommer frem selv om du bare har mottatt søppelpost. Vi jobber med å finne en løsning, men dessverre er det ikke så enkelt å få det til.

Du kan oppdatere Outlook via denne linken
http://update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/default.aspx?ln=en-us
Velg det raske alternativet.

For å avaktivere filteret for søppelpost, venligst gjør følgende:

Gå til Handling –> Søppelpost –> Søppelpost valg.
Velg “Ingen automatisk filtering” og klikk på “OK”

Årsaken er at Outlook ser igjennom alle mapper for ulest post, som også inkluderer mappen i SPAMfighter. Du må derfor fortelle Outlook at den ikke skal søke igjennom mappen i SPAMfighter. For å gjøre dette, vennligst gjør følgende:
Høyreklikk på “Ulest post” under “Søk mappene”. Velg så “Personlig tilpassing av søkemappen” og klikk på “Bla igjennom”. Fjern markeringen fra den første mappen (normalt er det din personlige mappe) og sett inn en markering på alle mappene nedenfor hovedmappen unntatt for SPAMfighter. Outlook skal heretter ikke søke i mappen for SPAMfighter for uleste meldinger.

Det er pga. Service pakke nr 3 for Office 2002/Office XP.
Gjør følgende:
* Avslutt Outlook
* Klikk på Start –> “Alle programmer” –> “SPAMfighter” –> “Reparer SPAMfighter”
* Start Outlook igjen og alt skulle fungere normalt igjen.

Dette er forårsaket av oppdateringer i Windows. Du kan lese mere om det på deres webside:
http://support.microsoft.com/kb/935448/en-us

Selv om du har SPAMfighter installert, vil du fortsatt motta noe søppelpost. SPAMfighter filtrerer automatisk rundt 90% av all søppelpost.

Du kan hjelpe SPAMfighter til å bli enda bedre ved at du rapporterer søppelpost som kom igjennom filteret til serveren for SPAMfighter. For å gjøre det, markerer du ganske enkelt den aktuelle e-posten og klikker på blokkering oppe i SPAMfighter”s verktøylinje.

Søppelposten vil bli flyttet til mappen i SPAMfighter og automatisk rapportert til serveren.

SPAMfighter endrer ikke dine vedlegg. Dette høres mere ut som et problem i OUtlook 2000. Du kan lese mere om dette problemet her:
*
http://support.microsoft.com/kb/q138053/
*
http://office.microsoft.com/en-us/asistance/HP011164871033.aspx

SPAMfighter sletter ikke e-post. E-posten har blitt flyttet til mappen “SPAMfighter” på bunnen av din innboks. Mange bruker vår standard installasjon, som kun viser Outlook”s indeks på venstre side i Outlook.
For å se mappen i SPAMfighter må du åpne mappeoversikten. Begge vinduene kan ble aktivert og avaktivert fra rullegardingvinduet “View” som finnet på øverste verktøylinje i Outlook.
Fra mappeoversikten har du muligheten til å opprette en snarvei som tar deg direkte inn til Outlook.

SPAMfighter - Outlook Express

SPAMfighter flytter ikke e-post til mappen for slettede elementer så det høres ut om om du har registrert din e-post adresse i Outlook Express”s “Liste over blokkerte avsendere”. Vennligst sjekk her:

I Outlook Express går du til “Verktøy” –> “Meldingsregler” –> “Liste over blokkerte avsendere”.

Dette problemet er ikke forårsaket av SPAMfighter. Det er en sikkerhetsinstilling i Outlook Express, som du kan lese mere om her:
http://support.microsoft.com/kb/329570/en-us

Dette problemet er ikke forsårsaket av SPAMfighter. Microsoft har et svar til ditt problem i deres kunnskapsdatabase. Vennligst sjekk der:
http://support.microsoft.com/kb/177054/en-us

For å kunne bruke SPAMfighter sammen med Gmail, må du ha en konto i Gmail.

* Logg in på din Google Mail konto
* Klikk på “Settings” på toppen av en hvilken som helst Google Mail side
* Klikk på “Forwarding” og “POP” i den orange boksen for “Mail Settings”

* Velg “Enable POP” for alle meldinger, eller for alle meldinger som ankommer heretter
* Velg hvilken påvirkning du ønsker at meldinger fra Google Mail skal ha etter at de er gitt adgang med POP. Du er nå klar til å sette opp Outlook Express.

Å opprette, og konfigurere, en ny Gmail e-post konti i programmet Outlook Express:
1. Åpne programmet Microsoft Outlook Express
2. Klikk “Tools” øverst i skjermbildet, og deretter på e-post kontoer
3. Velg og klikk på “Legge til en ny e-post konto”, deretter på “Neste”
4. Oppgi et navn for denne kontoen (f.eks. Gmail)
5. I feltet for “e-post adresse” skriver du inn den e-post adressen du har i Gmail, f.eks. yourmail@Gmail.com
6. Velg POP3 fra rullegardingmenyen
7. I feltet for “Incoming mail (POP3)”, skrivpop.googlemail.com
8. I feltet for “Outgoing mail server (SMP), skrivsmtp.googlemail.com
9. I feltet for “Brukernavn” skriver du inn din Gmail adresse, f.eks. yourmail@Gmail.com
10. I feltet for “Passord”, skriver du inn ditt passord i Gmail.
Klikk på “Next” og derettr “Finished”

11. Gå til “Tools” igjen og klikk på kontoer. Klikk på din nye Gmail konto og velg “Properties”.
12. Klikk på “Servere” og deretter på “My outgoing server requires authentication” og sett inn en markering i boksen. Avslutt med å klikke på “Apply”.
13. Klikk så på “Advanced”
14. I feltet for “Incoming Server POP3”, skriv inn 995. Skriv et sjekkmerke for “This server requires an encrypted connection (SSL)
15. I feltet for “Outgoing mail (SMTP), skriv inn 465 eller 25. Skriv et sjekkmerke for “This server requires an encrypted connection (SSL)
16. Klikk på “OK”, og du er ferdig og klar til å sende og motta meldinger din e-post adresse i Gmail.

For å bruke en Yahoo e-post konto med POP3, må du ha en Yahoo Plus konto.

Du må først sette opp din Yahoo e-post til å bruke POP3. Gå til Yahoo webpost (Yahoo.com) og åpne din e-post med ditt brukernavn og passord. Klikk på “Options” og deretter på “Mail Options”. Klikk på “POP” eller “Forward” i menyen, og deretter “Set up” eller “POP & Forward”. Marker “Web & POP access”. Du er nå klar til å sette opp Outlook Express.

Opprette, og konfigurere, en ny Yahoo e-post konto i programmet Outlook Express:
1. Åpne programmet Microsoft Outlook Express
2. Klikk på “Tools” øverst i skjermbildet, og deretter “Accounts”
3. Velg “Add options” og deretter “mail options”
4. Navngi denne kontoen, f.eks. Yahoo
5. Skriv inn din Yahoo e-post adresse. F.eks. yourmail@yahoo.com
6. Velg POP3 i rullegardinmenyen
7. Innkomming post (POP3) skal være:plus.pop.mail.yahoo.com
8. Utgående post )SMTP) skal være:plus.smtp.yahoo.com
9. I feltet for “Account Name”, skrive inn din Yahoo e-post adresse, f.eks. yourmail@yahoo.com
10. I feltet for “Password”, skriv inn ditt Yahoo passord. Klikk så på “Next” og deretter “Finished”

11. Gå til “Tools” øverst i skjermbildet og velg “Accounts”. Klikk på din nye Yahoo konto og velg “Properties”.
12. Klikk på “Server”, og skriv inn et sjekkmerke for “My server requires authentication” og avslutt med å klikke på “Apply”.
13. Klikk så på “Advansed”
14. I feltet for “Incoming server (POP3), skriv inn995
Skriv også et sjekkmerke for “This server requires an encrypted connection (SSL)”
15. I feltet for “Outgoing mail” skriv inn465
Skriv også et sjekkmerke for “This server requires an excrypted connection (SSL)”

NB! I feltet for “Delivery” skriv inn et sjekkmerke for “Leave a copy of the message on the server”,
og deretter klikk på “Apply”
16. Klikk på “OK”, og du er nå klar til å sende og motta e-post via din Yahoo e-post adresse.

Hotmail bruker HTTP og ikke POP3. SPAMfighter fungerer kun sammen med POP3 kontier.

Du kan bruke SPAMfighter sammed med Hotmail.com i tillegg med annen programvare slik som IzyMail, som er enkel og installere og konfigurere.

Gå til Izymail og skriv inn ditt navn og e-post adresse. Last ned programmet og åpne din Outlook eller Outlook Express, og det skulle være mulig å sende og motta e-post ved å bruke din Hotmail konto.

NB! Du må ha en “premium account” med Hotmail for at dette skal fungere.

SPAMfighter må være tilknyttet Internet når du åpner Outlook Express.
Vennligst aktiver tilknytningen til Internet før du åpner Outlook Espress,
og se om dette løser problemet.

Hvis du benytter reglene i Outlook Express til å sortere din e-post i forskjellige mapper, kan ikke SPAMfighter aktivt søke for søppelpost i alle mappene. Årsaken er at Outlook Express fortar sorteringen FØR SPAMfighter søker for søppelpost og kan derfor kun søke i innboksen. Hvis du ønsker å renske de andre mappene for søppelpost, vennligst klikk på “Mere” og deretter “Rense mappe” i SPAMfighter”s verktøylinje.

Hvis SPAMfighter ikke er startet innen Outlook Express henter opp din e-post, vil ikke SPAMfighter filtrere e-posten for søppelpost.

Vennligst gjør følgende for å se om det løser problemet:
Trykk på “Verktøy” inn i Outlook Express. Deretter “Valg” og så “Generelt”.
Fjern markeringen for “Send og motta meldinger ved start opp”.

Når du har fjernet markeringen for “Send og motta meldinger ved start opp”, må du manuelt klikke på Send/Motta knappen i Outlook Express for å laste ned e-posten.

Det er til stor hjelp hvis du slår av eller på vinduet for forhåndsvisning i Outlook Express, slik at spammerne ikke kan se at du leser e-posten de har sent deg. For å gjøre dette, kan du ganske enkelt legge til en knapp på verktøylinja.

Her er fremgangsmåten:

1. Høyreklikk på verktøylinja i Outlook Express og velg “Tilpasning” fra menyen.
2. Bla nedover i “Tilgjengelige knapper for verktøylinjen” inntil du finner knappen “Forhåndsvisning”. Velg denne knappen og trykk deretter på knappen for “Legge til” slik at denne funksjonen blir lagt til på verktøylinja.
3. Lukk vinduet og klikk på knappen for “Forhåndsvisning” oppe på verktøylinja for å slå forhåndsvisning av eller på.