Zoek in onze FAQ voor hulp

SPAMfighter Mail Gateway

SPAMfighter Mail Gateway heeft toegang nodig tot het internet, maar SPAMfighter Mail Gateway heeft alleen toegang nodig tot UDP/2409 op server.backend.spamfighter.com en TCP/2409 op http://login.spamfighter.com. Om automatische updates te kunnen ontvangen is TCP/80 op http://www.spamfighter.com nodig, maar dit is niet absoluut vereist. Dit maakt het mogelijk voor de systeembeheerder om het netwerk te beveiligen door in staat te zijn om het te sluiten voor alle andere verbindingen dan de opgegeven.

SPAMfighter Mail Gateway werkt met Windows 2000 of nieuwere versies en in Windows virtuele omgevingen (VMWare, Virtual Server, Hyper V etc.)

SPAMfighter Mail Gateway - Installation

SPAMfighter Mail Gateway heeft toegang nodig tot het internet, maar SPAMfighter Mail Gateway heeft alleen toegang nodig tot UDP/2409 op server.backend.spamfighter.com en TCP/2409 op http://login.spamfighter.com. Om automatische updates te kunnen ontvangen is TCP/80 op http://www.spamfighter.com nodig, maar dit is niet absoluut vereist. Dit maakt het mogelijk voor de systeembeheerder om het netwerk te beveiligen door in staat te zijn om het te sluiten voor alle andere verbindingen dan de opgegeven.

SPAMfighter Mail Gateway werkt met Windows 2000 of nieuwere versies en in Windows virtuele omgevingen (VMWare, Virtual Server, Hyper V etc.)