SPAMfighter Exchange Module

Wanneer e-mailberichten rechtstreeks vanuit Exchange worden omgeleid naar een ander e-mailadres,worden zij verstuurd naar uw andere e-mailadres voordat zij in uw Exchange worden opgeslagen en zodoende krijgt SPAMfighter niet de mogelijkheid deze te filteren.
Verwijder alstublieft de doorschakeling van Exchange en gebruik in plaats daarvan:
1) Open de SEM Administratie Module op de server en ga naar “Mailboxen” -> “Mailboxen”
2) Zoek de betreffende mailbox
3) Klik op het kleine configuratie icoon rechts van de mailbox
4) Kies “POP3” als primair e-mailprotocol
5) Klik op “Wijzigingen opslaan” gevolgd door “Afsluiten”

In Outlook, klik op “Opties” -> “Regels en Waarschuwingen” -> “Nieuwe regel” -> “Begin met blanco regel ” -> “Controleer berichten wanneer deze binnenkomen”.
Nieuwe blanco regel aanmaken met de volgende eigenschappen:
* Verstuurd naar personen of distributielijst (selecteer uw e-mailadres)
* Stuur het door naar personen… (voeg uw secondaire e-mailadres toe)
* Uitzondering als het onderwerp specifieke woorden bevat (voer deze tekens in: ** SPAM **)
* Stop verwerking van meer regels

Nieuwe blanco regel aanmaken met de volgende eigenschappen:
* Controleer berichten wanneer deze binnenkomen
* Met specifieke woorden in het onderwerp (deze tekens toevoegen: ** SPAM **)
* Verplaats het naar de gespecificeerde map (Kies SPAMfighter)
* Stop verwerking van meer regels

In stap twee hierboven, zorg er alstublieft voor dat u “Met specifieke woorden in het ONDERWERP” selecteert, niet hoofdtekst. Wanneer u “stop verwerking van meer regels” selecteert, zal de regel server-side lopen en zal worden uitgevoerd wanneer een e-mail is ontvangen, zelfs wanneer Outlook niet actief is. Als de regel wordt gemarkeerd als “client-side” in de Regels lijst, pas dan alstublieft uw regel aan en vink de optie “alleen op deze computer” uit. Deze regels moeten server-side lopen om effectief te kunnen zijn.

SEM 3.5.0.0 heeft de manier veranderd waarop het op de Witte Lijst plaatsen van domeinen werd gedaan – om te voorkomen dat spoofing van e-mails verzonden worden in eigen domein. Als een bestaande installatie is opgewaardeerd tot SEM v3.5.0.0, dan kunt u helpen gespoofde e-mails voorkomen door het verwijderen van uw eigen domein (en) van Domein Witte Lijst in de SenderFilter – en zorgen dat “Negeren interne e-mails” is aangevinkt. Indien u vragen of hulp nodig heeft om dit uit te voeren dan is SPAMfighter Support Afdeling altijd bereid te helpen – schrijf een e-mail naar semsupport@spamfighter.com

De SEM Toolbar zegt “Geen verbinding met SEM”

Geen verbinding met SEM wordt weergegeven als de SEM Toolbar niet de informatie van de SPAMfighter service kan lezen.

Meestal gebeurt dit vanwege een bekende bug in Microsoft Outlook 2003 / 2007 – wanneer het is geconfigureerd voor het gebruik van ‘in cachegeheugen mode ” (Cached Mode)

Probeer het volgende:
1. Cached-modus uitschakelen in Outlook
2. Sluiten en heropenen Outlook
3. Schakel Cached-modus
4. Sluiten en heropenen Outlook

Zorg er ook voor dat u alle nieuwste service packs voor Microsoft Outlook heeft – check hier

(Opmerking: Het draaien van Windows Update zal niet noodzakelijkerwijs een update uitvoeren van Microsoft Outlook)

Ten slotte zorg ervoor dat de gebruiker wordt gefilterd door SPAMfighter Exchange Module

OWA Toolbar

– Geen SPAMfighter is werkbalk weergegeven in OWA

Dit is meestal omdat sommige bestanden lokaal zijn gecacheerd in de client browser.

1. Meld u aan bij OWA
2. Maak een krachtige Vernieuw door CTRL ingedrukt houden terwijl u klikt op de knop Vernieuwen

Dit probleem kan ook gebeuren wanneer een service pack is geïnstalleerd op Exchange nadat de SPAMfighter OWA Toolbar is geïnstalleerd.

1. Verwijder het OWA Toolbar
2. Installeer de OWA Toolbar

Ten slotte ervoor zorgen dat de gebruiker wordt gefilterd door SPAMfighter Exchange Module

Ja – u kunt spam omleiden naar een speciale mailbox.

U kunt SEM configureren om spam om te leiden naar een andere mailbox via de administratie-module (Filters -> Geavanceerd)

Waarschijnlijk is er een probleem met uw internetverbinding – of de SPAMfighter service werkt niet.

Draai de Sytseem fiagnose tool om te controleren of de componenten werken.

De meest waarschijnlijke oorzaak voor het integratie probleem is dat sommige informatie over enkele systeemvoorwerpen in de Active Directory ontbreken.

1. Stop de SPAMfighter service (*)

2. Open Exchange System Manager

3. Ga naar de Mailbox store

4. Klik met de rechtermuisknop op Mailbox store en klik op “Dismount Store”

5. Wacht 30 seconden

6. Klik met de rechtermuisknoop op Mailbox store en klik op ”Mount Store”

7. Start met de SPAMfighter service (*)

*Of maak gebruik van de Services console in Windows – of gebruik SPAMfighter Script Console

1) U heeft al geregistreerd, registreer niet opnieuw.

2) Uw mailadres is ongeldig of in gebruik door iemand anders.

Kies een ander mailadres of neem contact op met SPAMfighter support.

Lees alles over Microsoft .NET Framework hier

SPAMfighter is een Microsoft Gold Certified Partner en SEM is gecertificeerd door VeriTest ® voor “Windows 2003”, “SQL Server 2005”, “Web services” en “. Net connected”.

Ja, hij kan dit. SEM werkt met de meeste gemeenschappelijke Antivirus software. Aangezien SEM geïntegreerd is in de Exchange Server, heeft het geen effect op de functionaliteit van Antivirus software.

SEM integreert ook volledig met VIRUSfighter voor Exchange – een toevoeging product voor SEM.

Ja, met behulp van de administratie-interface is het eenvoudig om de spam filtering op een enkele mailbox uit te schakelen.

SEM creëert een unieke onomkeerbare ondertekening voor elke e-mail en de delen ervan en stuurt de handtekeningen aan de SPAMfighter Server voor verwerking. De server stuurt dan een score terug om te bepalen of het bericht spam is of niet. De originele mail bericht verlaat nooit de server tijdens het SEM-filtering.

Als bepaalt wordt dat een e-mail spam is, verplaatst SEM de email naar een map in de mailbox van de gebruiker, die SPAMfighter wordt genoemd. Als de map niet bestaat, dan zal deze automatisch aangemaakt worden. De verplaatsingsprocedure is transactioneel en terugedraaid worden als het faalt.

SEM ondersteunt Microsoft Windows Server 2000 en 2003 Small Business Server, Standard en Enterprise.

SEM kan tussen 5 en 50.000 e-mail accounts ondersteunen.

SEM biedt u het hoogste niveau van vertrouwelijkheid. Uw e-mailadres privacy en veiligheid zijn onze hoogste prioriteit. Legitieme e-mail op de server is nooit over te dragen of te delen met iemand – uw legitieme e-mail verlaat nooit uw server. Slechts een paar blokken van gecodeerde gegevens gecodeerd met MD5 (een enkele encryptie-algoritme ook wel een checksumgenoemd) en de unieke URL’s worden verzonden naar de SPAMfighter Server.

SPAMfighter Exchange Server Module integreert naadloos met Microsoft Exchange Server hetgeen de oplossing erg snel maakt.

Als een e-mail binnenkomt en de Exchange Server stuurt het door aan zijn geadresseerden, maakt SEM een unieke handtekening voor elk bericht en stuurt deze voor evaluatie naar de SPAMfighter Server. Als de SPAMfighter Server bepaalt dat een bericht spam is, deelt zij dat aan SEM en de spam mail wordt verplaatst naar de spam map van de gebruiker.

SPAMfighter Exchange Server module biedt ook rapportering, zodat beheerders statistieken kunnen herzien over hoeveel berichten SEM heeft gefilterd, hoeveel gebruikers zijn ingeschakeld en nog veel meer.

Bovendien is SEM eenvoudig te gebruiken voor de eindgebruikers als spam automatisch wordt verplaatst naar de spam folder. Terwijl SEM het beheer vereenvoudigt en houdt de software en de configuratie van de werknemer op zijn desktop, maar het verleent ook individuele controle voor eindgebruikers als beheerders besluiten dat ze dit willen hebben.

Omdat SEM gebruik maakt van de Exchange-server interface, worden e-mails niet verwijderd, maar alleen verplaatst. Als SEM onverwachts faalt tijdens de analyse, verwerking of bijstelling van een mail item, wordt de transactie teruggedraaid en het systeem blijft intact.

Als de SEM installatie mislukt, er zal geen interactie zijn met de Exchange Server dus het heeft geen invloed op uw configuratie.

SEM stuurt installatie details bij de inschrijving, login-gegevens tijdens de uitvoeren en mailt opgestelde hash waarden bij het testen van e-mails. SEM stuurt nooit informatie die gevoelig zijn voor het netwerk. Ook alle gegevens die worden verzonden en ontvangen worden gevalideerd om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen.

Nee, zeker niet!
De slechtste zaak scenario kan zijn dat de installatie mislukt (niet waarschijnlijk!) en SEM spam kan doorlaten naar de gebruikers. Met andere woorden, de gebruikers ontvangen spam die ze normaal gesproken zouden ontvangen. Bovendien is SEM zeer eenvoudig volledig te verwijderen maar ons vermoede is dat u het daarna gewoon uit wilt proberen.
Tot slot, kunt u de gratis proefperiode veilig installeren en testen zoveel als je wilt, zonder je zorgen te maken over de tijd of andere complicaties.

Ja dat hebben wij, u kunt hem hier downloaden. (PDF document)

Neem een kijkje in onze prijslijst hier.

Ja dat kan. U kunt de volledige versie van SEM voor 30 dagen gratis uitproberen, zonder verplichtingen.
Download het hier.

SEM ondersteunt Microsoft Exchange Server 2000, 2003 and 2007.

SPAMfighter Exchange Module - Before Installing SEM

SPAMfighter is een Microsoft Gold Certified Partner en SEM is gecertificeerd door VeriTest ® voor “Windows 2003”, “SQL Server 2005”, “Web services” en “. Net connected”.

Ja, hij kan dit. SEM werkt met de meeste gemeenschappelijke Antivirus software. Aangezien SEM geïntegreerd is in de Exchange Server, heeft het geen effect op de functionaliteit van Antivirus software.

SEM integreert ook volledig met VIRUSfighter voor Exchange – een toevoeging product voor SEM.

Ja, met behulp van de administratie-interface is het eenvoudig om de spam filtering op een enkele mailbox uit te schakelen.

Omdat SEM gebruik maakt van de Exchange-server interface, worden e-mails niet verwijderd, maar alleen verplaatst. Als SEM onverwachts faalt tijdens de analyse, verwerking of bijstelling van een mail item, wordt de transactie teruggedraaid en het systeem blijft intact.

Als bepaalt wordt dat een e-mail spam is, verplaatst SEM de email naar een map in de mailbox van de gebruiker, die SPAMfighter wordt genoemd. Als de map niet bestaat, dan zal deze automatisch aangemaakt worden. De verplaatsingsprocedure is transactioneel en terugedraaid worden als het faalt.

SEM creëert een unieke onomkeerbare ondertekening voor elke e-mail en de delen ervan en stuurt de handtekeningen aan de SPAMfighter Server voor verwerking. De server stuurt dan een score terug om te bepalen of het bericht spam is of niet. De originele mail bericht verlaat nooit de server tijdens het SEM-filtering.

SEM kan tussen 5 en 50.000 e-mail accounts ondersteunen.

SEM biedt u het hoogste niveau van vertrouwelijkheid. Uw e-mailadres privacy en veiligheid zijn onze hoogste prioriteit. Legitieme e-mail op de server is nooit over te dragen of te delen met iemand – uw legitieme e-mail verlaat nooit uw server. Slechts een paar blokken van gecodeerde gegevens gecodeerd met MD5 (een enkele encryptie-algoritme ook wel een checksumgenoemd) en de unieke URL’s worden verzonden naar de SPAMfighter Server.

SPAMfighter Exchange Server Module integreert naadloos met Microsoft Exchange Server hetgeen de oplossing erg snel maakt.

Als een e-mail binnenkomt en de Exchange Server stuurt het door aan zijn geadresseerden, maakt SEM een unieke handtekening voor elk bericht en stuurt deze voor evaluatie naar de SPAMfighter Server. Als de SPAMfighter Server bepaalt dat een bericht spam is, deelt zij dat aan SEM en de spam mail wordt verplaatst naar de spam map van de gebruiker.

SPAMfighter Exchange Server module biedt ook rapportering, zodat beheerders statistieken kunnen herzien over hoeveel berichten SEM heeft gefilterd, hoeveel gebruikers zijn ingeschakeld en nog veel meer.

Bovendien is SEM eenvoudig te gebruiken voor de eindgebruikers als spam automatisch wordt verplaatst naar de spam folder. Terwijl SEM het beheer vereenvoudigt en houdt de software en de configuratie van de werknemer op zijn desktop, maar het verleent ook individuele controle voor eindgebruikers als beheerders besluiten dat ze dit willen hebben.

SEM ondersteunt Microsoft Windows Server 2000 en 2003 Small Business Server, Standard en Enterprise.

Als de SEM installatie mislukt, er zal geen interactie zijn met de Exchange Server dus het heeft geen invloed op uw configuratie.

SEM stuurt installatie details bij de inschrijving, login-gegevens tijdens de uitvoeren en mailt opgestelde hash waarden bij het testen van e-mails. SEM stuurt nooit informatie die gevoelig zijn voor het netwerk. Ook alle gegevens die worden verzonden en ontvangen worden gevalideerd om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen.

Nee, zeker niet!
De slechtste zaak scenario kan zijn dat de installatie mislukt (niet waarschijnlijk!) en SEM spam kan doorlaten naar de gebruikers. Met andere woorden, de gebruikers ontvangen spam die ze normaal gesproken zouden ontvangen. Bovendien is SEM zeer eenvoudig volledig te verwijderen maar ons vermoede is dat u het daarna gewoon uit wilt proberen.
Tot slot, kunt u de gratis proefperiode veilig installeren en testen zoveel als je wilt, zonder je zorgen te maken over de tijd of andere complicaties.

Ja dat hebben wij, u kunt hem hier downloaden. (PDF document)

Neem een kijkje in onze prijslijst hier.

Ja dat kan. U kunt de volledige versie van SEM voor 30 dagen gratis uitproberen, zonder verplichtingen.
Download het hier.

SEM ondersteunt Microsoft Exchange Server 2000, 2003 and 2007.

SPAMfighter Exchange Module - Installing SEM

Lees alles over Microsoft .NET Framework hier

1) U heeft al geregistreerd, registreer niet opnieuw.

2) Uw mailadres is ongeldig of in gebruik door iemand anders.

Kies een ander mailadres of neem contact op met SPAMfighter support.

De meest waarschijnlijke oorzaak voor het integratie probleem is dat sommige informatie over enkele systeemvoorwerpen in de Active Directory ontbreken.

1. Stop de SPAMfighter service (*)

2. Open Exchange System Manager

3. Ga naar de Mailbox store

4. Klik met de rechtermuisknop op Mailbox store en klik op “Dismount Store”

5. Wacht 30 seconden

6. Klik met de rechtermuisknoop op Mailbox store en klik op ”Mount Store”

7. Start met de SPAMfighter service (*)

*Of maak gebruik van de Services console in Windows – of gebruik SPAMfighter Script Console

Waarschijnlijk is er een probleem met uw internetverbinding – of de SPAMfighter service werkt niet.

Draai de Sytseem fiagnose tool om te controleren of de componenten werken.

Ja – u kunt spam omleiden naar een speciale mailbox.

U kunt SEM configureren om spam om te leiden naar een andere mailbox via de administratie-module (Filters -> Geavanceerd)

De SEM Toolbar zegt “Geen verbinding met SEM”

Geen verbinding met SEM wordt weergegeven als de SEM Toolbar niet de informatie van de SPAMfighter service kan lezen.

Meestal gebeurt dit vanwege een bekende bug in Microsoft Outlook 2003 / 2007 – wanneer het is geconfigureerd voor het gebruik van ‘in cachegeheugen mode ” (Cached Mode)

Probeer het volgende:
1. Cached-modus uitschakelen in Outlook
2. Sluiten en heropenen Outlook
3. Schakel Cached-modus
4. Sluiten en heropenen Outlook

Zorg er ook voor dat u alle nieuwste service packs voor Microsoft Outlook heeft – check hier

(Opmerking: Het draaien van Windows Update zal niet noodzakelijkerwijs een update uitvoeren van Microsoft Outlook)

Ten slotte zorg ervoor dat de gebruiker wordt gefilterd door SPAMfighter Exchange Module

OWA Toolbar

– Geen SPAMfighter is werkbalk weergegeven in OWA

Dit is meestal omdat sommige bestanden lokaal zijn gecacheerd in de client browser.

1. Meld u aan bij OWA
2. Maak een krachtige Vernieuw door CTRL ingedrukt houden terwijl u klikt op de knop Vernieuwen

Dit probleem kan ook gebeuren wanneer een service pack is geïnstalleerd op Exchange nadat de SPAMfighter OWA Toolbar is geïnstalleerd.

1. Verwijder het OWA Toolbar
2. Installeer de OWA Toolbar

Ten slotte ervoor zorgen dat de gebruiker wordt gefilterd door SPAMfighter Exchange Module

SEM 3.5.0.0 heeft de manier veranderd waarop het op de Witte Lijst plaatsen van domeinen werd gedaan – om te voorkomen dat spoofing van e-mails verzonden worden in eigen domein. Als een bestaande installatie is opgewaardeerd tot SEM v3.5.0.0, dan kunt u helpen gespoofde e-mails voorkomen door het verwijderen van uw eigen domein (en) van Domein Witte Lijst in de SenderFilter – en zorgen dat “Negeren interne e-mails” is aangevinkt. Indien u vragen of hulp nodig heeft om dit uit te voeren dan is SPAMfighter Support Afdeling altijd bereid te helpen – schrijf een e-mail naar semsupport@spamfighter.com

Wanneer e-mailberichten rechtstreeks vanuit Exchange worden omgeleid naar een ander e-mailadres,worden zij verstuurd naar uw andere e-mailadres voordat zij in uw Exchange worden opgeslagen en zodoende krijgt SPAMfighter niet de mogelijkheid deze te filteren.
Verwijder alstublieft de doorschakeling van Exchange en gebruik in plaats daarvan:
1) Open de SEM Administratie Module op de server en ga naar “Mailboxen” -> “Mailboxen”
2) Zoek de betreffende mailbox
3) Klik op het kleine configuratie icoon rechts van de mailbox
4) Kies “POP3” als primair e-mailprotocol
5) Klik op “Wijzigingen opslaan” gevolgd door “Afsluiten”

In Outlook, klik op “Opties” -> “Regels en Waarschuwingen” -> “Nieuwe regel” -> “Begin met blanco regel ” -> “Controleer berichten wanneer deze binnenkomen”.
Nieuwe blanco regel aanmaken met de volgende eigenschappen:
* Verstuurd naar personen of distributielijst (selecteer uw e-mailadres)
* Stuur het door naar personen… (voeg uw secondaire e-mailadres toe)
* Uitzondering als het onderwerp specifieke woorden bevat (voer deze tekens in: ** SPAM **)
* Stop verwerking van meer regels

Nieuwe blanco regel aanmaken met de volgende eigenschappen:
* Controleer berichten wanneer deze binnenkomen
* Met specifieke woorden in het onderwerp (deze tekens toevoegen: ** SPAM **)
* Verplaats het naar de gespecificeerde map (Kies SPAMfighter)
* Stop verwerking van meer regels

In stap twee hierboven, zorg er alstublieft voor dat u “Met specifieke woorden in het ONDERWERP” selecteert, niet hoofdtekst. Wanneer u “stop verwerking van meer regels” selecteert, zal de regel server-side lopen en zal worden uitgevoerd wanneer een e-mail is ontvangen, zelfs wanneer Outlook niet actief is. Als de regel wordt gemarkeerd als “client-side” in de Regels lijst, pas dan alstublieft uw regel aan en vink de optie “alleen op deze computer” uit. Deze regels moeten server-side lopen om effectief te kunnen zijn.