FULL-DISKfighter

U dient er altijd zeker van te zijn geen bestanden te verwijderen die u nodig heeft. FULL-DISKfighter helpt u elk bestand te vinden en geeft u een makkelijk overzicht en u kunt dan besluiten welke bestanden u niet nodig heeft en die verwijderen.

Ja. De proefversie kan hier worden gedownload en zal gratis 25 bestanden voor u opschonen

In de loop van de tijd raakt uw harde schijf vol met troep en gefragmenteerd. Het is een beetje als een rommelige sokkenlade waar niets op zijn plek ligt. Het is alsof de schijf organizer de lade opnieuw rangschikt en gefragmenteerde bestanden herenigt zodat uw computer efficiënter kan worden.

Wanneer FULL-DISKfighter uw systeem doorzoekt voor onnodige bestanden kan het bestanden tegenkomen die zouden kunnen worden verwijderd, maar wanneer het eigenlijke opschonen begint zijn een aantal van deze bestanden Beveiligd door het systeem.
Het is niet mogelijk dit te controleren voordat het programma daadwerkelijk begint te proberen deze te verwijderen.
De reden dat deze bestanden zijn beveiligd kan zijn dat u een programma open heeft staan dat het specifieke tijdelijke bestand niet mag gebruiken, maar dit heeft het desondanks tijdelijk beveiligd.
Maakt u zich geen zorgen als er een paar bestanden over blijven die u niet kunt verwijderen, het zouden er in ieder geval maar heel weinig zijn.
Het is raadzaam alle programma’s af te sluiten voordat u begint met scannen.

FULL-Diskfighter zal u helpen alle dubbele bestanden te vinden die u op uw computer heeft. De meeste computers hebben dubbele bestanden, dit kunnen foto’s of documenten zijn die in verschillende mappen zijn opgeslagen, maar dezelfde bestanden zijn. Met een scan naar dubbele bestanden zult u kunnen zien waar de bestanden zich bevinden en zal u in staat zijn de duplicaten aan te wijzen die u wenst te verwijderen. Door op de link onder “pad” te klikken opent u de locate waar de bestanden zich bevinden.

Echter, wees alstublieft zeer voorzichtig met welke bestanden u verwijdert, aangezien er geen mogelijkheden zijn deze bestanden opnieuw te maken wanneer zij eenmaal zijn verwijderd. Dus wees zeker van wat u verwijdert en verwijder geen e-mailbestanden. Zorg ervoor dat u altijd een BACK-UP heeft!

Open het programma en klik op “Instellingen” in het linkermenu, klik vervolgens op “Account instellingen” en voer uw sleutel in en klik op “Productsleutel Toevoegen”. U kunt het programma nu volledig gebruiken

FULL-DISKfighter - General

U dient er altijd zeker van te zijn geen bestanden te verwijderen die u nodig heeft. FULL-DISKfighter helpt u elk bestand te vinden en geeft u een makkelijk overzicht en u kunt dan besluiten welke bestanden u niet nodig heeft en die verwijderen.

Ja. De proefversie kan hier worden gedownload en zal gratis 25 bestanden voor u opschonen

In de loop van de tijd raakt uw harde schijf vol met troep en gefragmenteerd. Het is een beetje als een rommelige sokkenlade waar niets op zijn plek ligt. Het is alsof de schijf organizer de lade opnieuw rangschikt en gefragmenteerde bestanden herenigt zodat uw computer efficiënter kan worden.

Wanneer FULL-DISKfighter uw systeem doorzoekt voor onnodige bestanden kan het bestanden tegenkomen die zouden kunnen worden verwijderd, maar wanneer het eigenlijke opschonen begint zijn een aantal van deze bestanden Beveiligd door het systeem.
Het is niet mogelijk dit te controleren voordat het programma daadwerkelijk begint te proberen deze te verwijderen.
De reden dat deze bestanden zijn beveiligd kan zijn dat u een programma open heeft staan dat het specifieke tijdelijke bestand niet mag gebruiken, maar dit heeft het desondanks tijdelijk beveiligd.
Maakt u zich geen zorgen als er een paar bestanden over blijven die u niet kunt verwijderen, het zouden er in ieder geval maar heel weinig zijn.
Het is raadzaam alle programma’s af te sluiten voordat u begint met scannen.

FULL-Diskfighter zal u helpen alle dubbele bestanden te vinden die u op uw computer heeft. De meeste computers hebben dubbele bestanden, dit kunnen foto’s of documenten zijn die in verschillende mappen zijn opgeslagen, maar dezelfde bestanden zijn. Met een scan naar dubbele bestanden zult u kunnen zien waar de bestanden zich bevinden en zal u in staat zijn de duplicaten aan te wijzen die u wenst te verwijderen. Door op de link onder “pad” te klikken opent u de locate waar de bestanden zich bevinden.

Echter, wees alstublieft zeer voorzichtig met welke bestanden u verwijdert, aangezien er geen mogelijkheden zijn deze bestanden opnieuw te maken wanneer zij eenmaal zijn verwijderd. Dus wees zeker van wat u verwijdert en verwijder geen e-mailbestanden. Zorg ervoor dat u altijd een BACK-UP heeft!

Open het programma en klik op “Instellingen” in het linkermenu, klik vervolgens op “Account instellingen” en voer uw sleutel in en klik op “Productsleutel Toevoegen”. U kunt het programma nu volledig gebruiken