DRIVERfighter

Uw licentiecode kan worden gebruikt op een PC.

Oude drivers kunnen lagere prestaties en crashes veroorzaken. Sommige oude drivers vormen ook een veiligheidsrisico. De meeste PC-crashes worden veroorzaakt door verouderde of conflicterende drivers. Oude drivers kunnen leiden tot systeem fouten, crashes en trage prestatie. Oude en defecte drivers kunnen leiden tot blauwe scherm crashes en andere prestatie problemen die kunnen veroorzaken dat uw hardware niet goed werkt, traag surfen op het web, trage opstart van uw PC, crashes, en een zeer trage computerprestatie. Hardware fabrikanten werken drivers regelmatig bij, in vele gevallen voor het corrigeren conflicten, stabiliteit en prestatie problemen. DRIVERfighter scan uw computer, vindt uw oude drivers en maakt een lijst waar de nieuwe beschikbare drivers kunt zien, u kunt dan kiezen welke drivers u wilt dat DRIVERfighter download en installeert op uw PC.

U kunt een gratis scan proberen voor bijgewerkte drivers met DRIVERfighter.
Daarna kunt u kiezen om DRIVERfigther te kopen om al uw drivers te updaten en gebruik te maken van de software op een regelmatige basis. Download de gratis proefversie en scan hier: http://www.spamfighter.com/DRIVERfighter/Lang_NL/

Meer dan 100.000 drivers van Epson, Nvidia, Intel, Dlink, Lenovo, Asus, Brother, Okidata, Konica, HP, Toshiba, Acer en vele anderen worden ondersteund.

Nee, Windows update werkt alleen uw Windows installatie bij en werkt niet de belangrijkste drivers bij voor bv. uw moederbord, Bluetooth drivers, video kaart drivers, Ethernet-drivers etc.

Als u deze fout in DRIVERfighter ziet wanneer u probeert om uw drivers te updaten: Er kan geen Systeemherstelpunt gemaakt worden, foutcode: 2147754754

Ga dan naar Start -> Configuratiescherm -> Systeembeheer -> Services
Schakel de functie met de naam “Microsoft SoftwareShadow Copy Protection Service” in. Wanneer deze is uitgeschakeld, zet deze terug op “Handmatig”.
Zorg er vervolgens voor dat de functie Systeemherstel is ingeschakeld op uw computer:

Hoe kunt u Systeemherstel activeren op uw computer

Voor Windows 7:
1. Ga naar Start
2. Klik op “Bedieningspaneel”
3. Klik “Systeem en Beveiliging”
4. Klik op “Systeem”
5. Kies uw “Systeem Bescherming”
6. Kies uw Systeem Drive (meestal drive C: (Systeem))
7. Klik “Configureren”
8. Kies de “Herstel systeeminstellingen en vorige versies van bestanden”
9. Klik “OK

Als u deze foutcode ziet in de foutmelding: Fout code:2147754754, volg De GIDS
Hieronder ziet u hoe u systeemherstel kunt activeren
Voor Windows 7:
1. Ga naar Start
2. Klik op “Bedieningspaneell”
3. Klik op “Systeem en Beveiliging”
4. Klik op “Systeem”
5. Kies uw “Systeem Bescherming”
6. Kies uw Systeem Drive (meestal drive C: (Systeem))
7. Klik “Configureren”
8. Kies de “Herstel systeeminstellingen en vorige versies van bestanden”
9. Klik OK”
Uw systeemherstel is nu actief

1. Open DRIVERfighter door het lokaliseren van het programma Start – Alle Programma’s – Fighters – DRIVERfighter – DRIVERfighter
2. Kies “Account” in het linker menu.
3. Voer uw licentiecode in.
4. Klik op de ”Voeg licentiecode toe” knop. Uw code zal nu actief zijn

Het zoeken van minimum 10 drivers kan erg vermoeiend zijn en u zal altijd het risco hebben om de drivers te vinden die eigenlijk niet de nieuwste versies bevatten.

Als u merkt dat uw monitor instellingen gereset zijn na een driver update moet u uw monitor instellingen opnieuw instellen. Dit kunt u doen bij Monitor instellingen in Windows.
De reden dat dit gebeurt is is waarschijnlijk omdat Windows niet in staat was de instellingen te behouden gedurende de update van de driver en daarom zijn ze gereset.

We raden u aan alle andere programma´s af te sluiten voor het bijwerken van uw drivers en dat u de computer niet gebruikt tijdens de update dit zou van invloed kunnen zijn op programma´s of zelfs hardware

Om DRIVERfighter te kopen, kunt u het volgende doen:

1. Open DRIVERfighter door het lokaliseren van het programma Start – Alle Programma’s – Fighters – DRIVERfighter – DRIVERfight
2. Kies “Account” in het linker menu.
3. Klik op de groene “Koop volledige versie” knop.
4. U wordt doorgewezen naar onze website waar u een geldige licentie kunt kopen
5. Zorg ervoor dat uw nieuwe licentiecode toevoegt in het programma.

DRIVERfighter - General

Uw licentiecode kan worden gebruikt op een PC.

Oude drivers kunnen lagere prestaties en crashes veroorzaken. Sommige oude drivers vormen ook een veiligheidsrisico. De meeste PC-crashes worden veroorzaakt door verouderde of conflicterende drivers. Oude drivers kunnen leiden tot systeem fouten, crashes en trage prestatie. Oude en defecte drivers kunnen leiden tot blauwe scherm crashes en andere prestatie problemen die kunnen veroorzaken dat uw hardware niet goed werkt, traag surfen op het web, trage opstart van uw PC, crashes, en een zeer trage computerprestatie. Hardware fabrikanten werken drivers regelmatig bij, in vele gevallen voor het corrigeren conflicten, stabiliteit en prestatie problemen. DRIVERfighter scan uw computer, vindt uw oude drivers en maakt een lijst waar de nieuwe beschikbare drivers kunt zien, u kunt dan kiezen welke drivers u wilt dat DRIVERfighter download en installeert op uw PC.

U kunt een gratis scan proberen voor bijgewerkte drivers met DRIVERfighter.
Daarna kunt u kiezen om DRIVERfigther te kopen om al uw drivers te updaten en gebruik te maken van de software op een regelmatige basis. Download de gratis proefversie en scan hier: http://www.spamfighter.com/DRIVERfighter/Lang_NL/

Meer dan 100.000 drivers van Epson, Nvidia, Intel, Dlink, Lenovo, Asus, Brother, Okidata, Konica, HP, Toshiba, Acer en vele anderen worden ondersteund.

Nee, Windows update werkt alleen uw Windows installatie bij en werkt niet de belangrijkste drivers bij voor bv. uw moederbord, Bluetooth drivers, video kaart drivers, Ethernet-drivers etc.

Als u deze fout in DRIVERfighter ziet wanneer u probeert om uw drivers te updaten: Er kan geen Systeemherstelpunt gemaakt worden, foutcode: 2147754754

Ga dan naar Start -> Configuratiescherm -> Systeembeheer -> Services
Schakel de functie met de naam “Microsoft SoftwareShadow Copy Protection Service” in. Wanneer deze is uitgeschakeld, zet deze terug op “Handmatig”.
Zorg er vervolgens voor dat de functie Systeemherstel is ingeschakeld op uw computer:

Hoe kunt u Systeemherstel activeren op uw computer

Voor Windows 7:
1. Ga naar Start
2. Klik op “Bedieningspaneel”
3. Klik “Systeem en Beveiliging”
4. Klik op “Systeem”
5. Kies uw “Systeem Bescherming”
6. Kies uw Systeem Drive (meestal drive C: (Systeem))
7. Klik “Configureren”
8. Kies de “Herstel systeeminstellingen en vorige versies van bestanden”
9. Klik “OK

Als u deze foutcode ziet in de foutmelding: Fout code:2147754754, volg De GIDS
Hieronder ziet u hoe u systeemherstel kunt activeren
Voor Windows 7:
1. Ga naar Start
2. Klik op “Bedieningspaneell”
3. Klik op “Systeem en Beveiliging”
4. Klik op “Systeem”
5. Kies uw “Systeem Bescherming”
6. Kies uw Systeem Drive (meestal drive C: (Systeem))
7. Klik “Configureren”
8. Kies de “Herstel systeeminstellingen en vorige versies van bestanden”
9. Klik OK”
Uw systeemherstel is nu actief

1. Open DRIVERfighter door het lokaliseren van het programma Start – Alle Programma’s – Fighters – DRIVERfighter – DRIVERfighter
2. Kies “Account” in het linker menu.
3. Voer uw licentiecode in.
4. Klik op de ”Voeg licentiecode toe” knop. Uw code zal nu actief zijn

Het zoeken van minimum 10 drivers kan erg vermoeiend zijn en u zal altijd het risco hebben om de drivers te vinden die eigenlijk niet de nieuwste versies bevatten.

Als u merkt dat uw monitor instellingen gereset zijn na een driver update moet u uw monitor instellingen opnieuw instellen. Dit kunt u doen bij Monitor instellingen in Windows.
De reden dat dit gebeurt is is waarschijnlijk omdat Windows niet in staat was de instellingen te behouden gedurende de update van de driver en daarom zijn ze gereset.

We raden u aan alle andere programma´s af te sluiten voor het bijwerken van uw drivers en dat u de computer niet gebruikt tijdens de update dit zou van invloed kunnen zijn op programma´s of zelfs hardware

Om DRIVERfighter te kopen, kunt u het volgende doen:

1. Open DRIVERfighter door het lokaliseren van het programma Start – Alle Programma’s – Fighters – DRIVERfighter – DRIVERfight
2. Kies “Account” in het linker menu.
3. Klik op de groene “Koop volledige versie” knop.
4. U wordt doorgewezen naar onze website waar u een geldige licentie kunt kopen
5. Zorg ervoor dat uw nieuwe licentiecode toevoegt in het programma.