SPAMfighter

Et voi, turvallisuussyistä johtuen.

Tämän aiheuttaa virhe Windows asennuksen rekisteröintitietokannassa.

Ratkaitaksesi ongelman tulee sinun seurata Microsoftin ohjeita täältä

Jotkut ihmiset kokevat ongelmia ladatessaan nettsivulta, mutta voit kokeilla vaihtoehtoista palvelinta Täältä.

Windows XP -> Windows 7:
* Sulje sähköpostiasiakkaasi kuten Outlook / Express / Windows Mail / Thunderbird
* Mene: Käynnistä -> Asetukset -> Ohjauspaneeli -> Lisää / poista sovellus.
* Etsi SPAMfighter ja klikkaa Muuta / Poista ja noudata oppaan ohjeita.
Windows 8:
* Sulje sähköpostiohjelmasi
* Mene: Charm menu -> Asetukset -> Ohjauspaneeli -> Lisää / poista sovellus.
* Etsi SPAMfighter ja klikkaa Muuta / Poista ja noudata oppaan ohjeita.

Noudata näitä ohjeita asentaessasi SPAMfighteria:
– Lataa SPAMfighter täältä
– Klikkaa “Käynnistä Lataaminen Nyt”-painiketta
– Tallenna spamfighter.exe jne. suoraan työpöydällesi
– Kun olet ladannut sen, kaksoisnapsauta SPAMfighter kuvaketta työpöydälläsi ja seuraa asennusohjetta.

Jos Sähköpostiohjelmasi kuten Outlook / Express / Windows Mail / Thunderbird näyttää SPAMfighter työkalurivin, ja jos spam sähköpostit joita olet saanut asennuksen jälkeen siirretään SPAMfighter kansioon, SPAMfighter on kunnossa.

Ei, SPAMfighter tulee vain suojelemaan postilaatikkoasi roskapostia ja verkkourkintasähköposteja vastaan.
Suosittelemme VIRUSfighter hyvänä virustenvastaisena ohjelmana
Ja SPYWAREfighter hyvänä vakoilunvastaisena ohjelmana
Tarvitset kaikkia 3 ohjelmaa tullaksesi suojelluksi internetin uhkia vastaan.

Aktivoidaksesi SPAMfighter PRO:n, tee seuraavasti:
* Mene SPAMfighter työkaluriviin Outlook / Expressissä.
* Valitse “Lisää” -> “Valinnat”
* Vasemmalla puolella uutta ikkunaa valitse “Tili”.
* Valitse “Anna tuoteavain” oikeanpuoleisessa ikkunassa.
* Kirjoita Tuoteavain – Löydät sen laskusta jonka olemme lähettäneet sinulle.
* Klikkaa “Ota käyttöön” tallentaaksesi tuoteavaimesi.
Jos huomaat punaisen viivan kokonaisuuden tai osan tuoteavaimen alla ja “aktivoi”-painike ei ole valittavissa, se merkitsee, että on löytynyt virhe tuoteavaimesi kirjoituksessa.Ole hyvä, korjaa se ja yritä uudelleen! Käynnistä sähköpostiohjelmasi ja sinulla on SPAMfighter Pro.

Jotta voit kirjautua ulos SPAMfighterin sähköpostilistalta, ole hyvä ja klikkaa täältä.
Ole hyvä ja muista, että jos jatkat SPAMfighterin käyttöä tai sinne uudelleenrekisteröimistäsi, tulet saamaan sähköpostisi uudelleen automaattisesti.

Muuttaaksesi sähköpostiosoitteesi:
* Klikkaa SPAMfighter työkalupalkin “Lisää…” -> “Asetukset”
* Klikkaa “Tili” -> “Tilin asetukset”
* Kirjoita haluamasi sähköpostiosoite kenttääm ja klikkaa “Muuta”

Kuinka SPAMfighter PROn, jos olen poistanut sen/jos minulla on vanheltunut versio?
Lataa ja asenna uusin SPAMfighter version täältä.

Jos olet unohtanut salasanasi klikkaa täältä.

Sinun 10 päivän SPAMfighter Pro kokeilujakso on päättynyt ja sinut on muutettu ilmaisen SPAMfighter Standardin käyttäjäksi. Jos käytät SPAMfighteria yrityskäyttöön itai haluat enemmän kuin 5 osoitetta listalle tulee sinun ostaa SPAMfighter Pro.

Sinun 10 päivän SPAMfighter Pro kokeilusi on loppunut ja sinut on alennettu ilmaisen SPAMfighter Standardin tasolle.
Jos käytät SPAMfighteria liike-elämässä tai haluat päästä eroon alatunnisteessa, sinun täytyy ostaa SPAMfighter Pro.

Sinun 10 päivän SPAMfighter Pro kokeilujaksosi on päättynyt ja olet nyt ilmaisen SPAMfighter Standardin käyttäjä.
Jos käytät SPAMfighteria bisnesskäyttöön ja/tai haluat päästä eroon tekstikentästä tulee sinun ostaa SPAMfighter Pro.

Lataa ja asenna uusin versio SPAMfighterista täältä
Kun sinua kehoitetaan, on TÄRKEÄÄ että käytät sähköpostiasi ja salasanaa joilla rekisteröidyit ensimmäisen kerran tai emme voi tunnistaa sinua jo olemassaolevana käyttäjänä.
Jos et muista salasanaasi, saat sen täältä

SPAMfighter - Installation

Et voi, turvallisuussyistä johtuen.

Tämän aiheuttaa virhe Windows asennuksen rekisteröintitietokannassa.

Ratkaitaksesi ongelman tulee sinun seurata Microsoftin ohjeita täältä

Jotkut ihmiset kokevat ongelmia ladatessaan nettsivulta, mutta voit kokeilla vaihtoehtoista palvelinta Täältä.

Windows XP -> Windows 7:
* Sulje sähköpostiasiakkaasi kuten Outlook / Express / Windows Mail / Thunderbird
* Mene: Käynnistä -> Asetukset -> Ohjauspaneeli -> Lisää / poista sovellus.
* Etsi SPAMfighter ja klikkaa Muuta / Poista ja noudata oppaan ohjeita.
Windows 8:
* Sulje sähköpostiohjelmasi
* Mene: Charm menu -> Asetukset -> Ohjauspaneeli -> Lisää / poista sovellus.
* Etsi SPAMfighter ja klikkaa Muuta / Poista ja noudata oppaan ohjeita.

Noudata näitä ohjeita asentaessasi SPAMfighteria:
– Lataa SPAMfighter täältä
– Klikkaa “Käynnistä Lataaminen Nyt”-painiketta
– Tallenna spamfighter.exe jne. suoraan työpöydällesi
– Kun olet ladannut sen, kaksoisnapsauta SPAMfighter kuvaketta työpöydälläsi ja seuraa asennusohjetta.

Jos Sähköpostiohjelmasi kuten Outlook / Express / Windows Mail / Thunderbird näyttää SPAMfighter työkalurivin, ja jos spam sähköpostit joita olet saanut asennuksen jälkeen siirretään SPAMfighter kansioon, SPAMfighter on kunnossa.

Ei, SPAMfighter tulee vain suojelemaan postilaatikkoasi roskapostia ja verkkourkintasähköposteja vastaan.
Suosittelemme VIRUSfighter hyvänä virustenvastaisena ohjelmana
Ja SPYWAREfighter hyvänä vakoilunvastaisena ohjelmana
Tarvitset kaikkia 3 ohjelmaa tullaksesi suojelluksi internetin uhkia vastaan.

SPAMfighter - Login, Password, etc.

Aktivoidaksesi SPAMfighter PRO:n, tee seuraavasti:
* Mene SPAMfighter työkaluriviin Outlook / Expressissä.
* Valitse “Lisää” -> “Valinnat”
* Vasemmalla puolella uutta ikkunaa valitse “Tili”.
* Valitse “Anna tuoteavain” oikeanpuoleisessa ikkunassa.
* Kirjoita Tuoteavain – Löydät sen laskusta jonka olemme lähettäneet sinulle.
* Klikkaa “Ota käyttöön” tallentaaksesi tuoteavaimesi.
Jos huomaat punaisen viivan kokonaisuuden tai osan tuoteavaimen alla ja “aktivoi”-painike ei ole valittavissa, se merkitsee, että on löytynyt virhe tuoteavaimesi kirjoituksessa.Ole hyvä, korjaa se ja yritä uudelleen! Käynnistä sähköpostiohjelmasi ja sinulla on SPAMfighter Pro.

Jotta voit kirjautua ulos SPAMfighterin sähköpostilistalta, ole hyvä ja klikkaa täältä.
Ole hyvä ja muista, että jos jatkat SPAMfighterin käyttöä tai sinne uudelleenrekisteröimistäsi, tulet saamaan sähköpostisi uudelleen automaattisesti.

Muuttaaksesi sähköpostiosoitteesi:
* Klikkaa SPAMfighter työkalupalkin “Lisää…” -> “Asetukset”
* Klikkaa “Tili” -> “Tilin asetukset”
* Kirjoita haluamasi sähköpostiosoite kenttääm ja klikkaa “Muuta”

Kuinka SPAMfighter PROn, jos olen poistanut sen/jos minulla on vanheltunut versio?
Lataa ja asenna uusin SPAMfighter version täältä.

Jos olet unohtanut salasanasi klikkaa täältä.

Sinun 10 päivän SPAMfighter Pro kokeilujakso on päättynyt ja sinut on muutettu ilmaisen SPAMfighter Standardin käyttäjäksi. Jos käytät SPAMfighteria yrityskäyttöön itai haluat enemmän kuin 5 osoitetta listalle tulee sinun ostaa SPAMfighter Pro.

Sinun 10 päivän SPAMfighter Pro kokeilusi on loppunut ja sinut on alennettu ilmaisen SPAMfighter Standardin tasolle.
Jos käytät SPAMfighteria liike-elämässä tai haluat päästä eroon alatunnisteessa, sinun täytyy ostaa SPAMfighter Pro.

Sinun 10 päivän SPAMfighter Pro kokeilujaksosi on päättynyt ja olet nyt ilmaisen SPAMfighter Standardin käyttäjä.
Jos käytät SPAMfighteria bisnesskäyttöön ja/tai haluat päästä eroon tekstikentästä tulee sinun ostaa SPAMfighter Pro.

Lataa ja asenna uusin versio SPAMfighterista täältä
Kun sinua kehoitetaan, on TÄRKEÄÄ että käytät sähköpostiasi ja salasanaa joilla rekisteröidyit ensimmäisen kerran tai emme voi tunnistaa sinua jo olemassaolevana käyttäjänä.
Jos et muista salasanaasi, saat sen täältä