Sales

SPAMfighter Standard er 100% gratis for ikke kommercielle brugere.
Du får først SPAMfighter Pro gratis i 30 dage. Når de 30 dage er gået, bliver ikke kommercielle brugere automatisk konverteret til den gratis SPAMfighter Standard. Folk der bruger SPAMfighter i et kommercielt miljø (virksomheder, det offentlige, skoler etc.) skal enten købe SPAMfighter Pro eller afinstallere programmet.

For at få adgang til de købte nøgler og aktivere dem til brugernem skal du klikke her.
Hvis du bliver bedt om at logge ind i SPAMfighter fællesskabet, skal du logge ind med den brugerkonto, der står på fakturaen under “brugerlogin”.
Hvis ikke, skal du blot indtaste fakturanummeret og brugerlogin. Har du ikke et brugerlogin, men bare en loginnøgle, skal du indtaste den istedet og lade boksen “brugerlogin” stå tom.
Derfra skal du blot følge instruktionerne.

Ja det er det. Download SPAMfighter Her Og når du installerer det så brug den samme E-mail adresse og kodeord som du brugte første gang du installerede SPAMfighter.

Du har sandsynligvis ikke aktiveret den tilsendte nøgle. Se på fakturaen og følg den lette guide.Har du allerede aktiveret nøglen, men geninstalleret SPAMfighter med et andet brugernavn (e-mail adresse), gør da følgende:* Hent programmet http://download.spamfighter.com/download/sflogrem.exe
* Luk Outlook/Express
* Kør programmet
* Tryk på “Remove current login and relogin” i bunden af programmet
* Login med din e-mail adresse og dit kodeord
* Åben Outlook/Express og så skulle det være i orden.Hvis du har glemt dit kodeord kan du få hjælp til det her: http://www.spamfighter.com/Lang_DA/support_password.asp

Du har sandsynligvis ikke aktiveret den tilsendte nøgle. Se på fakturaen og følg den lette guide.Har du allerede aktiveret nøglen, men geninstalleret SPAMfighter med et andet brugernavn (e-mail adresse), gør da følgende:* Hent programmet http://download.spamfighter.com/download/sflogrem.exe
* Luk Outlook/Express
* Kør programmet
* Tryk på “Remove current login and relogin” i bunden af programmet
* Login med din e-mail adresse og dit kodeord
* Åben Outlook/Express og så skulle det være i orden.Hvis du har glemt dit kodeord kan du få hjælp til det her: http://www.spamfighter.com/Lang_DA/support_password.asp

Du vil modtage en faktura med din SPAMfighter PRO produktnøgle når du har betalt og du kan aktivere den med det samme.For at aktivere SPAMfighter Pro, skal du gøre følgende:
* Åbn din Outlook/Express og find din SPAMfighter værktøjslinie
* Vælg “Mere” -> “Indstillinger”
* I det nye vindue, der åbner sig, vælger du “Konto” i menuen til venstre
* Vælg “Indtast produktnøgle” i vinduet til højre.
* Indtast produknøglen fra din faktura.
* Gem indtastningen ved at trykke på “Aktiver”.
Kan du ikke trykke på knappen “aktivér” og er der røde streger under hele eller dele af produktnøglen, er det fordi produktnøglen er indtastet forkert. Tjek, at den er indtastet korrekt og prøv igen.* Genstart herefter dit mailprogram hvorefter din SPAMfighter er opdateret til Pro versionen.

Nej, det skal du ikke, du skal blot huske at bruge den produktnøgle der står i fakturaen vi sender dig.
For salgsrelaterede spørgsmål, kontakt venligst vores salgsteam.

Du henter SPAMfighter her og installerer den. Når den beder om brugernavn og kodeord, bruger du det, du valgte, da du installerede SPAMfighter. Nu er du i gang igen.

Ja, det kan du sandsynligvis!
Hvis du har en hjemmeside og ønsker at oprette en affiliate konto hos os, kan du nemt komme i gang og tjene 30% kommission på hvert salg, du laver. Hvis du er interesseret eller bare vil vide mere, kan du se mere her.
Hvis du vil distribuere SPAMfighter eller har en større hjemmeside, så tag kontakt til salgsafdelingen.

Hvis du vil købe SPAMfighter Pro, skal du blot følge dette link.Du kan også kontakte en af vores forhandlere ved at klikke her

Det lyder som om du har deaktiveret cookies, tag venligst et kig her for at løse problemet.

En licens gælder til en computer. Du skal således have 3 licenser, hvis du har 3 computere.

SPAMfighter Standard er gratis at bruge til ikke kommercielt brug, det vil sige privat derhjemme, i en skole etc. SPAMfighter Standard putter en lille “Jeg bruger SPAMfighter …” tekst i bunden af dine udgående mails og laver et lille besked/reklamefelt i din mail klient. Slutteligt kan du kun have 100 adresser i din afvis/godkend mappe.
SPAMfighter Pro må du bruge i en virksomhed eller hvor det passer dig og du kan fjerne de før nævnte beskeder/reklamer.
Køb SPAMfighter Pro her.

SPAMfighter findes i 2 forskellige versioner, SPAMfighter Standard og SPAMfighter Pro.
SPAMfighter Standard er gratis og reklamefinansieret. Den kan det samme som Pro versionen, men i bunden af alle de mails du sender, er der en “Min e-mail er beskyttet af SPAMfighter” besked og i din Outlook klient er der en lille tekstreklame. Dertil kan du kun have 100 mennesker i din godkendt/afvist liste.Bemærk at SPAMfighter Standard kun må bruges “ikke kommercielt” det vil sige hjemme i privaten, på skoler, universiteter etc. og ikke i virksomheder, organisationer m.m.Du kan købe SPAMfighter Pro, herfra.

SPAMfighter Standard er et fint værktøj og udmærket til de fleste privatpersoner. Men hvis du vil bruge SPAMfighter i en virksomhed og/eller:* Have Premium Support (vi tilstræber at svare på mails inden for 1 dag)
* Slippe for SPAMfighter beskeden i dine afsendte e-mails
* Slippe for den lille reklame i din Outlook klient
* Have mere end 100 mennesker i din godkendt/afvist listeså er SPAMfighter Pro lige noget for dig. Dertil hjælper du os i kampen mod spam, ved at give os mulighed for at hyre flere programmører for igen at gøre SPAMfighter endnu bedre.Køb SPAMfighter Pro her.

Ja det kan du tro, du kan!Der er en god rabat, hvis du køber flere end 5 licenser. Du kan se mere her.
Hvis du har spørgsmål, kontakt da salgsafdelingen.

Foretrækker du at betale med giro- eller bankoverførsel, skal du til slut i købsprocessen under betalingsform vælge “bankoverførsel”. Din ordre vil så blive sendt til os og vi vil inden for tre dage behandle din ansøgning og vende tilbage til dig.

Ja, det har vi. Du kan betale med Dankort, Mastercard, Visa, Paypal, ewire m. fl. via vores betalingsserver , der er krypteret med SSL og kører sammen med danske PBS .Det er den samme metode der er brugt af bankerne for at sikre pengeoverførsler.
Foretrækker du at betale med giro- eller bankoverførsel, skal du til slut i købsprocessen under betalingsform vælge “bankoverførsel”. Din ordre vil så blive sendt til os og vi vil inden for tre dage behandle din ansøgning og vende tilbage til dig.
Uanset hvordan du betaler, vil du pr. e-mail modtage en faktura med en produktnøgle.
Du kan bestille vores produkter herfra.

Nej det skal du ikke, en licens på SPAMfighter Pro beskytter alle de adresser du har på din maskine.

Vi accepterer følgende valutaer: USD, EURO, GBP, CAD, AUD, JPY, CHF, SEK, NOK, DKR, ISK, NZD and HKD.

Sales - Have bought a license

Ja, det kan du sandsynligvis!
Hvis du har en hjemmeside og ønsker at oprette en affiliate konto hos os, kan du nemt komme i gang og tjene 30% kommission på hvert salg, du laver. Hvis du er interesseret eller bare vil vide mere, kan du se mere her.
Hvis du vil distribuere SPAMfighter eller har en større hjemmeside, så tag kontakt til salgsafdelingen.

Du henter SPAMfighter her og installerer den. Når den beder om brugernavn og kodeord, bruger du det, du valgte, da du installerede SPAMfighter. Nu er du i gang igen.

Nej, det skal du ikke, du skal blot huske at bruge den produktnøgle der står i fakturaen vi sender dig.
For salgsrelaterede spørgsmål, kontakt venligst vores salgsteam.

Du vil modtage en faktura med din SPAMfighter PRO produktnøgle når du har betalt og du kan aktivere den med det samme.For at aktivere SPAMfighter Pro, skal du gøre følgende:
* Åbn din Outlook/Express og find din SPAMfighter værktøjslinie
* Vælg “Mere” -> “Indstillinger”
* I det nye vindue, der åbner sig, vælger du “Konto” i menuen til venstre
* Vælg “Indtast produktnøgle” i vinduet til højre.
* Indtast produknøglen fra din faktura.
* Gem indtastningen ved at trykke på “Aktiver”.
Kan du ikke trykke på knappen “aktivér” og er der røde streger under hele eller dele af produktnøglen, er det fordi produktnøglen er indtastet forkert. Tjek, at den er indtastet korrekt og prøv igen.* Genstart herefter dit mailprogram hvorefter din SPAMfighter er opdateret til Pro versionen.

Du har sandsynligvis ikke aktiveret den tilsendte nøgle. Se på fakturaen og følg den lette guide.Har du allerede aktiveret nøglen, men geninstalleret SPAMfighter med et andet brugernavn (e-mail adresse), gør da følgende:* Hent programmet http://download.spamfighter.com/download/sflogrem.exe
* Luk Outlook/Express
* Kør programmet
* Tryk på “Remove current login and relogin” i bunden af programmet
* Login med din e-mail adresse og dit kodeord
* Åben Outlook/Express og så skulle det være i orden.Hvis du har glemt dit kodeord kan du få hjælp til det her: http://www.spamfighter.com/Lang_DA/support_password.asp

Du har sandsynligvis ikke aktiveret den tilsendte nøgle. Se på fakturaen og følg den lette guide.Har du allerede aktiveret nøglen, men geninstalleret SPAMfighter med et andet brugernavn (e-mail adresse), gør da følgende:* Hent programmet http://download.spamfighter.com/download/sflogrem.exe
* Luk Outlook/Express
* Kør programmet
* Tryk på “Remove current login and relogin” i bunden af programmet
* Login med din e-mail adresse og dit kodeord
* Åben Outlook/Express og så skulle det være i orden.Hvis du har glemt dit kodeord kan du få hjælp til det her: http://www.spamfighter.com/Lang_DA/support_password.asp

Ja det er det. Download SPAMfighter Her Og når du installerer det så brug den samme E-mail adresse og kodeord som du brugte første gang du installerede SPAMfighter.

For at få adgang til de købte nøgler og aktivere dem til brugernem skal du klikke her.
Hvis du bliver bedt om at logge ind i SPAMfighter fællesskabet, skal du logge ind med den brugerkonto, der står på fakturaen under “brugerlogin”.
Hvis ikke, skal du blot indtaste fakturanummeret og brugerlogin. Har du ikke et brugerlogin, men bare en loginnøgle, skal du indtaste den istedet og lade boksen “brugerlogin” stå tom.
Derfra skal du blot følge instruktionerne.

Sales - Upgrading to PRO

Det lyder som om du har deaktiveret cookies, tag venligst et kig her for at løse problemet.

Vi accepterer følgende valutaer: USD, EURO, GBP, CAD, AUD, JPY, CHF, SEK, NOK, DKR, ISK, NZD and HKD.

Nej det skal du ikke, en licens på SPAMfighter Pro beskytter alle de adresser du har på din maskine.

Ja, det har vi. Du kan betale med Dankort, Mastercard, Visa, Paypal, ewire m. fl. via vores betalingsserver , der er krypteret med SSL og kører sammen med danske PBS .Det er den samme metode der er brugt af bankerne for at sikre pengeoverførsler.
Foretrækker du at betale med giro- eller bankoverførsel, skal du til slut i købsprocessen under betalingsform vælge “bankoverførsel”. Din ordre vil så blive sendt til os og vi vil inden for tre dage behandle din ansøgning og vende tilbage til dig.
Uanset hvordan du betaler, vil du pr. e-mail modtage en faktura med en produktnøgle.
Du kan bestille vores produkter herfra.

Foretrækker du at betale med giro- eller bankoverførsel, skal du til slut i købsprocessen under betalingsform vælge “bankoverførsel”. Din ordre vil så blive sendt til os og vi vil inden for tre dage behandle din ansøgning og vende tilbage til dig.

Ja det kan du tro, du kan!Der er en god rabat, hvis du køber flere end 5 licenser. Du kan se mere her.
Hvis du har spørgsmål, kontakt da salgsafdelingen.

SPAMfighter Standard er et fint værktøj og udmærket til de fleste privatpersoner. Men hvis du vil bruge SPAMfighter i en virksomhed og/eller:* Have Premium Support (vi tilstræber at svare på mails inden for 1 dag)
* Slippe for SPAMfighter beskeden i dine afsendte e-mails
* Slippe for den lille reklame i din Outlook klient
* Have mere end 100 mennesker i din godkendt/afvist listeså er SPAMfighter Pro lige noget for dig. Dertil hjælper du os i kampen mod spam, ved at give os mulighed for at hyre flere programmører for igen at gøre SPAMfighter endnu bedre.Køb SPAMfighter Pro her.

SPAMfighter findes i 2 forskellige versioner, SPAMfighter Standard og SPAMfighter Pro.
SPAMfighter Standard er gratis og reklamefinansieret. Den kan det samme som Pro versionen, men i bunden af alle de mails du sender, er der en “Min e-mail er beskyttet af SPAMfighter” besked og i din Outlook klient er der en lille tekstreklame. Dertil kan du kun have 100 mennesker i din godkendt/afvist liste.Bemærk at SPAMfighter Standard kun må bruges “ikke kommercielt” det vil sige hjemme i privaten, på skoler, universiteter etc. og ikke i virksomheder, organisationer m.m.Du kan købe SPAMfighter Pro, herfra.

SPAMfighter Standard er gratis at bruge til ikke kommercielt brug, det vil sige privat derhjemme, i en skole etc. SPAMfighter Standard putter en lille “Jeg bruger SPAMfighter …” tekst i bunden af dine udgående mails og laver et lille besked/reklamefelt i din mail klient. Slutteligt kan du kun have 100 adresser i din afvis/godkend mappe.
SPAMfighter Pro må du bruge i en virksomhed eller hvor det passer dig og du kan fjerne de før nævnte beskeder/reklamer.
Køb SPAMfighter Pro her.

En licens gælder til en computer. Du skal således have 3 licenser, hvis du har 3 computere.

SPAMfighter Standard er 100% gratis for ikke kommercielle brugere.
Du får først SPAMfighter Pro gratis i 30 dage. Når de 30 dage er gået, bliver ikke kommercielle brugere automatisk konverteret til den gratis SPAMfighter Standard. Folk der bruger SPAMfighter i et kommercielt miljø (virksomheder, det offentlige, skoler etc.) skal enten købe SPAMfighter Pro eller afinstallere programmet.

Hvis du vil købe SPAMfighter Pro, skal du blot følge dette link.Du kan også kontakte en af vores forhandlere ved at klikke her